Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Internet sensatie ‘Djordi’ rijdt geleende Audi aan gort: “Gelijk total loss”(beelden)

Yordi Nogmaals

Het kan snel gaan in de wereld van het internet. Zo heeft het ene moment nog niemand van je gehoord, maar ben je dankzij één video die viral gaat ineens een Bekende Nederlander. Yordi Nogmaals, ook wel bekend als ‘Djordi’, is zo’n ‘internetsensatie’, alleen heeft hij nu even wat minder leuk nieuws. Hij reedt onlangs namelijk een geleende peperdure Audi flink in de prak.

Yordi Nogmaals

Flexen voor de buitenwereld

Yordi Nogmaals werd bekend van een straatinterview met Bram Krikke en maakt sindsdien naam met zijn video’s op TikTok. Hoewel hij een tijdje uit de spotlights was verdwenen, is hij nu weer helemaal terug dankzij zijn verschijning in het programma “Lang Leve de Liefde.” Hoewel Yordi dus behoorlijk bekend is, beschikt hij nog niet over het fortuin om als een echte ster te leven. Gelukkig heeft hij genoeg vrienden die hem graag even een dure auto willen lenen, zodat hij wat video’s kan maken. Als internetbekendheid moet je natuurlijk af en toe flink flexen voor de buitenwereld. Helaas liep dit niet helemaal goed af.

Flinke schade

Op een video is te zien hoe hij de auto flink heeft beschadigd, zonder precies te weten wat er is gebeurd. Hij is gelukkig wel direct eerlijk over de situatie en erkent dat er schade is ontstaan, zoals een flinke deuk aan de achterkant, een kapotte velg en een afgebroken zijspiegel. Hij moet het alleen nog even aan de eigenaar gaan vertellen…

Check de beelden van de door Yordi Nogmaals in de prak gereden Audi hier:

@yordi.nogmaals Altijd die ellende thuis🫠 #voorjou #fyp #yordi #audi #schade ♬ origineel geluid – Yordi

Bron en beeld: TikTok Yordi.nogmaals

You May Also Like