Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Instagram-model laat eerlijke realiteit VS. Instagram zien

Instagram-model laat eerlijke realiteit VS. Instagram zien

Dagelijks scroll je door je Instagram- en Facebookfeed en elke keer komen er weer bloedmooie vrouwelijke en mannelijke modellen en influencers voorbij. De onzekerheid kickt in: ‘Waarom heb ik niet zo’n perfect lichaam?’ Toch blijkt dat er écht geen perfectie bestaat. Dat laat populaire Instagram-model Georgie Clarke zien op haar feed!

Instagram

Want zeg nou eerlijk: je vergelijkt jezelf toch met al die perfecte mensen die je op social media zit. We kennen niemand die zich daar nooit – maar dan ook echt nóóit – minstens één keer mee heeft vergeleken. Georgie Clarke heeft zo’n perfect lichaam. In ieder geval… dat is wat je zou denken als je haar over straat ziet lopen. Maar ook zij heeft cellulite, vetrollen (oké; rolletjes) en een buikje. 

Body positivity

Volgens Georgie hoef je je dan ook totaal niet te schamen als jij deze ‘kwaaltjes’ ook hebt. Op haar Instagram pagina laat ze zien wat voor poses influencers op Instagram gebruiken om zo voordelig mogelijk op de foto te staan. Dat daar nog geen ruggen zijn gebroken, is wat ons betreft een godswonder!  

Reminder

Dus mocht je in de toekomst weer eens onzeker zijn over je lichaam? Slinger Georgie’s Instagram nog maar ’n keer aan en relativeer, want perfectie bestaat niet!

Check ook:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like