Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Haal de inner boer in je naar boven met Farming Simulator 2022

farming simulator

Ben je diep van binnen echt een man of vrouw van het platt’nland? Dan kun je je hart ophalen met het spel Farming Simulator. Je hoeft er dus niet voor te verhuizen om je boer- en boerinnendroom werkelijkheid te laten worden. 

In het spel Farming Simulator kun je alles doen: akkers omploegen, koeien melken, je eigen landbouwgrond aanleggen en op een tractor rondracen. Wel de lusten, maar niet de lasten! Dat is toch wel een win-win situatie. 


 

Boer spelen

Het doel van het spel is om een zo goed mogelijke boer te zijn. Je bouwt je eigen boerderij vanaf de grond op en het is helemaal aan jou wat voor boerderij je wil! Hoe beter je als boer presteert, hoe meer geld je verdient. Met dit geld kun je nog betere materialen kopen om een nog fantastischere boerderij op te zetten. Groeien, groeien, groeien! 

Farming Simulator 2022

Je moet nog even wachten op de nieuwste versie: Farming Simulator 2022. De verwachting is dat -ie eind dit jaar uitkomt. Ten opzichte van de vorige editie heeft het nieuwe spel meer gewassen, nieuwe maps en veel nieuwe machines. Ook de graphics zijn natuurlijk nóg beter. In de video hieronder kun je een trailer zien!
 

[video:https://www.youtube.com/watch?v=Z9ck775MlJk&feature=emb_title]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like