Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Influencer vernietigt per ongeluk zijn Ferrari twv € 370.864 tijdens stunt in maïsveld

Influencer Ferrari

Een influencer heeft op de harde manier beseft dat Ferrari’s en maïsvelden niet goed samengaan. YouTuber WhistlinDiesel, wiens echte naam Cody Detwiler is, wilde op een belachelijk warme dag wat content opnemen met zijn € 370.864 kostende Ferrari F8 in Waco, Texas.

Vuur

Het was een verzengende 46 graden Celsius op de dag dat hij en zijn team het veld in gingen om te zien hoe goed de supercar rijdt. Het blijkt niet zo goed te zijn. Op YouTube geüploade beelden laten zien hoe de huurbus van het team de Ferrari probeert bij te houden terwijl deze door een willekeurig maïsveld snelt. De F8 dreef en kronkelde door het gebied en je kon zien hoe veel vuil zich ophoopte in de grille van het voertuig en rond de banden. Hoewel het er leuk uitzag en iets uit een reclamespot leek (een rare ook), barstten de woorden ‘vuur, vuur vuur’ los in de lucht.

Hij springt snel uit de auto

Er was rook te zien die uit de achterkant van de Ferrari kwam, waar de motor zich bevindt, en WhistlinDiesel sprong snel en slim uit de auto. Hij en zijn team probeerden water te gebruiken om de vlammen te doven, maar het vuur is op dit moment te sterk. Het ging van kwaad tot erger toen het inferno van het gebouw het huurbusje bereikte en ook deze in brand zette. Ze moesten snel al hun spullen uit de achterkant van dat busje halen en dan maar achterover leunen en hopen dat de vlammen er niet voor zouden zorgen dat het hele maïsveld in rook opging.

Een zwaar verlies

“Eh, we hebben het verprutst”, zei WhistlinDiesel tegen de camera. ‘Nou, eh, er gaat een half miljoen dollar in om. Ik denk dat je niet in een maïsveld moet rijden. Ik heb altijd al een beetje plezier willen hebben met die auto.’ Hij voegde eraan toe: “Een zwaar verlies, maar ik denk dat ik niet kan zeggen dat het toch niet zou gebeuren. Het is oké jongens, we zullen hier wel van herstellen… op een dag.” Op zijn YouTube-video zei hij dat ‘dit een compleet ongeluk was en dat ik oorspronkelijk van plan was nog zoveel meer dingen met de auto te filmen, maar dit was een geweldige les om nog meer gekke dingen te doen voordat je auto in brand vliegt’.

Check ook: INFLUENCER VERKLAART: ‘IK BEN TE MOOI OM TE WERKEN’

Bron & beeld: ladbible

You May Also Like