Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

In dit Afrikaanse land koop je ‘zo goed als nieuwe’ condooms gewoon vanuit de auto

In dit Afrikaanse land koop je 'zo goed als nieuwe' condooms gewoon vanuit de auto
Beeld: dailybuzz.nl

In een Afrikaanse land koop je ‘zo goed als nieuwe’ condooms vanuit de auto terwijl je achter het stuur zit. Ja, dat klopt, het is alsof het verkeer daar niet alleen dient om mensen van A naar B te brengen, maar ook als een uitgestrekte marktplaats waar verkopers je bijna fysiek proberen mee te sleuren in hun kleurrijke dans van verleiding en handel. Als je denkt dat langzaam verkeer saai is, heeft Nigeria een lesje in spontane commerciële creativiteit voor je in petto.

Condooms vanuit de auto

Laten we eens een wel heel bijzondere verkoopscène belichten. Stel je voor: je zit daar, verstrikt in het grillige web van langzaam rijdend verkeer, terwijl je geconfronteerd wordt met een verkoper die trots een kleerhanger omhoog houdt, versierd met een onwaarschijnlijke serie bungelende items. Nee, het zijn geen sierlijke sjaals of kleurrijke armbanden. Het zijn… condooms. Jawel, je leest het goed. En deze verkoopmeester heeft een plot twist voorbereid die je versteld doet staan. Met een grijns die zich uitstrekt van oor tot oor, grijpt de verkoper moedig een condoom uit zijn voorraad, nog netjes verpakt en onaangeroerd. Dan, met een flair die zelfs de meest doorgewinterde goochelaar zou benijden, haalt hij het condoom uit zijn verpakking en begint het te vullen met water. Ja, je leest het nog steeds goed. Water.

Kleerhanger

En alsof dit nog niet genoeg is om je aandacht te trekken, komt het pièce de résistance: een kleerhanger die dienst doet als een onconventioneel display rek. Hij hangt de watergevulde condoom aan de hanger, en als de kers op de taart, voegt hij er een paar wasknijpers aan toe voor extra beveiliging. En dit is waar het hilarische deel binnenkomt – terwijl voorbijgangers naar de kleerhanger staren met een mengeling van verbazing en nieuwsgierigheid, roept hij luid en duidelijk uit welke producten hij verkoopt.

Er is geen ruimte voor enige dubbelzinnigheid terwijl die met water gevulde condoom vrolijk bungelt in de Afrikaanse bries. Dus, de volgende keer dat je in een langzaam bewegend verkeerslint in Afrika beland en je plotseling geconfronteerd wordt met een kleerhanger met water gevulde condooms die vrolijk in de wind zwaaien, weet dan dat je getuige bent van een epische marketing meester in actie. En wie weet, misschien is het tijd om je eigen verkoopstrategieën een vleugje Afrikaanse flair en humor te geven – wie had gedacht dat een water gevulde condoom je de weg zou kunnen wijzen naar commercieel succes?

Check ook: Onderzoek wijst uit: direct verband tussen hoogte van je IQ en automerk dat je rijdt

You May Also Like