Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast wil na 4 jaar zijn stofzuiger terug omdat ex foto’s met andere jongens heeft

Verrassend Bericht van een Ex: “Ik wil de Dyson terug” 
Beeld: Kakhiel

Daar zit je dan, scrollend door je socials, en bam – een bericht van je ex. Niet zomaar een bericht, maar een uitbarsting over jouw levenskeuzes en… een verloren stofzuiger: “Ik wil de Dyson terug”. Het is niet elke dag dat je op een emotionele rollercoaster wordt getrakteerd met als klap op de vuurpijl een claim op een vier jaar oude Dyson. Of was het toch het geld

Een Onverwachte Wending

Je zou denken dat na vier jaar het water onder de brug zou zijn, maar sommige exen hebben een geheugen als een olifant. En ze lijken iets terug te willen dat ooit achtergelaten werd – of dat nu een Dyson stofzuiger is of het geld daarvoor. Wie had gedacht dat je profielfoto’s zo’n trigger konden zijn? Vooral als je ex ineens opduikt met een ongevraagde levensanalyse en een nostalgische flashback naar huishoudelijke apparatuur.

“Ik wil de Dyson terug” 

De berichten lezen als een gids voor ‘Hoe Niet te Reageren op een Ex’. Maar hey, misschien is dit wel de perfecte kans om te laten zien dat je de grotere persoon bent. Of niet? Dus wat doe je als je ex uit het niets verschijnt met een onverwachte claim? Misschien maak je er een grapje van, misschien bied je aan om het op te lossen, of misschien negeer je het gewoon en ga je verder met je leven. Zoals altijd in de liefde en oorlog (en oude relaties), is het de kunst om te weten wanneer je moet lachen, wanneer je serieus moet zijn en wanneer je gewoon moet zeggen: “Ik wil de Dyson terug.” Of, in sommige gevallen, “Doei, het is jouw probleem nu.

Tuurlijk hebben we hieronder de screenshots:

Verrassend Bericht van een Ex: “Ik wil de Dyson terug” 
Verrassend Bericht van een Ex: “Ik wil de Dyson terug” 
Verrassend Bericht van een Ex: “Ik wil de Dyson terug” 

Ergens snappen we wel waarom deze ex de Dyson terug wil:

Check ook:

You May Also Like