Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw in shock na extreme reactie nadat lipfillers oplossen: ‘Gevoel dat ze gingen knallen’

Lipfillers kunnen voor sommigen misschien geweldig zijn, net als elke cosmetische of esthetische behandeling, maar ze kunnen ook gevaren met zich meebrengen. Eén vrouw kwam hier op de harde manier achter toen haar gezicht en lippen opzwollen na een allergische reactie op het oplossen van haar lippen, wat resulteerde in een spoedbezoek aan het ziekenhuis.

Lipfiller opgelost 

Hoewel Courtney verwachtte dat haar lippen na de afspraak kleiner zou worden, werd deze in plaats daarvan verviervoudigd. Niet alleen dit, maar Courtney legde uit dat haar lippen zo opgezwollen waren dat het leek alsof ze gingen ontploffen. Ze beweerde ook dat praten onmogelijk was, omdat haar tong en nek ernstig gezwollen waren.

Ze deelde haar verhaal online en ging naar sociale media om de verschillende fasen te documenteren nadat het vulmiddel was opgelost.De schoonheidsfan pronkte met haar gezwollen pruillip en zei: “Dit ben ik voordat mijn lippen opgelost werden. Ik heb 1ml in mijn lippen. Dit ben ik direct na de afspraak, dus letterlijk direct erna.”

Courtney deelde vervolgens op verschillende punten een verscheidenheid aan foto’s, terwijl haar lippen steeds groter werden.

Ze vervolgde: “Dit is ongeveer twee uur later. Ze hadden het gevoel dat er lucht in zat en dat ze gingen knallen en ik kon op dit punt niet praten

@courtneyb24x Replying to @Cold Chapters ♬ original sound – Courtney Bell

Check ook: Volgers Nicol Kremers woedend om pikante ‘aanrecht-video’: “Wat zullen je kinderen trots zijn”

Bron: Ongelooflijk

You May Also Like