Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Yolanthe had ‘avontuurtje’ met vrouw: “Ik heb geëxprimenteerd”

yolanthe

Yolanthe is de afgelopen tijd het onderwerp van gesprek, omdat er flink gespeculeerd wordt over haar liefdesleven. Dinsdag postte de brunette op haar Instagram een ‘pikante’ reactie op de roddels, waarop te zien was dat ze de lakens deelde met een andere vrouw. Dit blijkt nog niet eens zó ver van de waarheid afgezeten te hebben In een interview met Grazia is Yolanthe namelijk erg openhartig, over de geruchten die rondgaan en zou inderdaad een avontuurtje met een vrouw gehad hebben.

yolanthe

Liefdesrelatie

Er werd eerder een foto door Yolanthe gedeeld met een onbekende vrouw, die volgens bronnen heel veel op  haar beste vriendin Jasmina Stoffels leek. Een aantal van haar volgers dachten dat zij haar relatie met Jasmina eindelijk bekend maakte. Maar de vrouw op de foto was namelijk Marina de zus van Yolanthe. Het was een heel grote teleurstelling voor de mensen die Yolanthe en Jasmina graag in een relatie willen zien. Zij heeft in haar interview met de Grazia gereageerd op de geruchten over Jasmina, waarbij zij aangeeft dat de verhalen nergens op slaan. 

Verder zei ze: “Ik heb ooit geëxperimenteerd met een meisje toen ik achttien was. Dat was hartstikke leuk en onschuldig. Maar ik werd niet verliefd op haar, dus bleef het daarbij en gingen we als vriendinnen verder.” Maar ze geeft ook aan dat het niet de laatste keer dat ze iets probeerde met een vrouw.  Ze staat namelijk open voor alles wat het leven op haar pad brengt.

Relatie met Wesley Sneijder

Yolanthe geeft ook aan dat ze Wesley Sneijder over haar heen heeft laten lopen. Zij en Wesley gingen in 2019 uit elkaar. Yolanthe vertelt onder andere: “Ik denk dat je heel veel meeneemt van alle ervaringen. Totdat je op een gegeven moment op een leeftijd komt dat je je begint af te vragen waarom je pijn hebt en waarom je over je heen laat lopen…en besluit dat het anders moet. Dus je kan het patroon wel doorbreken. Door je er bewust van te worden en door meer van jezelf te houden dan van wie ook”,

Hieronder kan je de reacties van Yolanthe bekijken over de geruchten:

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like