Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Huisbaas stuurt hartverwarmende brief naar arme huurders

kerstmis

Naast alle heffingen en toeslagen is het voor een simpele student al moeilijk genoeg om rond te komen in deze barre decembermaand. Je broertje wil voor Sinterklaas de nieuwste FIFA 16 en je geliefde gaat niet wéér genoegen nemen met zo’n lullig cadeau waar je afgelopen jaar mee kwam aanzetten. Om nog maar te zwijgen over je ouders en de rest van de familie.

Al met al is December een kille sluipmoordenaar voor je portemonnee en wat extra’s naast je toch al niet te royale kerstdiner, zit er dit jaar weer niet in. Maar deze gasten ontvingen wel een heel sympathiek kerstcadeau van hun goedhartige huismeester. De eigenaar, genaamd Mike, stuurde ze een handgeschreven brief met daarin het volgende: 

‘Beste Mike,

Ik weet dat jullie het de afgelopen tijd moeilijk hebben gehad om de eindjes aan elkaar te knopen en ik ben erg blij dat jullie altijd netjes op tijd de huur hebben betaald. Hiervoor wil ik jullie bedanken en daarom wil ik jullie voor de maand December ontdoen van de huur, zodat jullie voor je familie een fatsoenlijk diner kunnen opdienen tijdens deze kerst. We zullen de huur weer voortzetten in Januari. Fijne Kerstdagen.’

Wat een wijze levensles, zo zie je maar: wie goed doet goed ontmoet!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like