Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘House of Karts’ in Utrecht biedt de ultieme real-life Mario Kart-experience

real-life mario kart

Mario Kart is één van de meest legendarische spellen ter wereld. Het maakt niet uit of je nu 6 of 35 jaar bent; iedereen weet wat Mario Kart is. Een potje racen met Yoshi of Luigi zal nooit vervelen. Voor veel mensen is een droom dan ook werkelijkheid geworden, bij The Team Building in Utrecht in Utrecht beleef je nu eindelijk de ultieme real-life Mario Kart ervaring in hun House of Karts!

reallife mario kart utrecht

House of Karts

De opening van de kartbaan werd vanwege de pandemie een tijdje uitgesteld, maar vanaf 1 september heeft Een ritje op kartbaan House of Karts gaat niet over hoe snel je bent, maar hoeveel punten je verzamelt. Op de route zijn allerlei obstakels te vinden, maar ook waar je punten kunt halen. Ook zijn er echte herkenbare dingen van Mario Kart verwerkt in de ervaring. Zo zijn er verschillende plekken waardoor je sneller kan racen, net zoals de Boost pads! Je hebt natuurlijk ook ‘wapens’ op je kart zodat je anderen kunt benadelen in hun race. Als je geraakt wordt door het ‘wapen’ van de ander, dan rij je langzamer én verlies je punten. 

Real life Mario Kart utrecht

Prijzen

Bij House of Karts betaal je 17,50 voor een Single drift, 30 euro voor een Double drift en 40 euro voor een Triple drift.

Mario Kart op de openbare weg

In de Japanse hoofdstad Tokio kun je zelfs real-life Mario Kart op de openbare weg spelen! Hoe dat eruit ziet, check je hier:

Beelden: The Team Building

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like