Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man wordt ‘hond’ voor €15.000: Maar hoe zit het met de plaspauze?

Man wordt 'hond' voor €15.000: Maar hoe zit het met de plaspauze?
Beeld: Zeppet

Je hebt waarschijnlijk al wat aparte dingen gezien in je leven, toch? Denk aan de keer dat je buurman besloot een struisvogel als huisdier te nemen, of die kennis die alleen sokken van alpacawol droeg. Maar een hondentransformatie voor €15.000? Dat is weer een heel ander niveau van apart!

Een Hondenleven?

Geloof het of niet, Toco deed precies dat. Dit unieke figuur besloot dat het ‘mens-zijn’ niet helemaal zijn ding was, en dus? Waarom niet rondwandelen in een hondenkostuum dat net zoveel kost als een bescheiden auto?

Toco’s Dagelijkse Struggles

Als je nu een beeld hebt van Toco die gelukkig rondhuppelt en speeltjes najaagt, zit je er niet ver naast. Maar waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn, is hoe hij dagelijkse dingen doet. “Hoe ga je naar het toilet, Toco?” Deze en andere hilarische vragen blijven de lucht vullen, vooral wanneer hij paradeert in zijn hondenglorie.

Technische Probleempjes: Passen en Meten

Maar, hè, het is niet alleen spelen en rondrollen in het gras. Iemand op TikTok vroeg zich af hoe Toco’s ledematen eigenlijk in het honden- kostuum passen. En is hij er permanent in vastgegroeid? Geen zorgen! Het blijkt dat hij een Hollywood-rekwisietenbedrijf heeft ingeschakeld. Na veertig dagen en talloze revisies heeft hij het perfecte pak dat voldoet aan al zijn hondse eisen.

Reacties: Van Bewondering tot Verrassing

Terwijl sommigen applaudisseren voor Toco’s keuze en zeggen: “Laat de man genieten van zijn leven!” zijn er anderen die zich achter het hoofd krabben en zeggen: “Oké, dit is wel écht apart, hoor.” En ja, er zijn ook mensen die denken dat dit een stapje te ver gaat in de ‘ik-wil-een-hond-zijn’ wereld. Een zekere commentaar? “Ik denk dat mijn hond je zou aanvallen.

Ieder Zijn Ding, Toch?

We hebben allemaal onze eigenaardigheden, nietwaar? Sommigen van ons sparen postzegels, anderen transformeren zich in een hond. Aan het einde van de dag toont het verhaal van Toco ons dat wat er ook gebeurt, het belangrijkste is dat je blij bent met jezelf, zelfs als dat betekent dat je achter tennisballen aan rent en willekeurige mensen je aaien. En, ah, die prangende vraag over het toilet? Laten we zeggen dat Toco zijn manieren heeft.

Check ook:

Bron: Clint

You May Also Like