Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hond krijgt verrassend cadeautje voor kerst en hij is megablij

Ook huisdieren mogen niet vergeten worden tijdens de kerstdagen. Dat wisten de baasjes van de 12-jarige oude Golden Retriever Cash ook. Deze lieve hond is al een aantal jaartjes alleen, en daarom kwamen zijn baasjes op het idee om hem dit jaar met Kerstmis niet over te slaan.

Verrassing voor Kerst

Natuurlijk was de oudere hond super enthousiast, terwijl hij rondsnuffelde in een grote ingepakte doos in de woonkamer. Kerstmis wordt vaak beschreven als het seizoen van geven, dus besloten de familie haar geliefde Cash misschien wel het beste cadeau van allemaal te geven. De oudere hond leek geïntrigeerd dat zijn kerstcadeau het vermogen had om te blaffen en geluiden te maken. Cash begon toen snel aan het papier te scheuren, omdat hij naar binnen wilde kijken wie zijn nieuwe vriend was.

Een nieuwe puppy

Toen werd onthuld dat het een puppy was, werd Cash gek. Hij begon vrolijk de puppy te likken en te kussen. Hij was heel blij toen hij zijn nieuwe vriend knuffelde – hij ging zelfs zo ver dat hij zich opgewonden tot zijn eigenaar wendde alsof hij probeerde zijn dankbaarheid en geluk over te brengen dat hij weer een vriend had. Het was echt een speciaal moment voor Cash en de puppy.

Cash was dan ook zéér verrast toen hij erachter kwam wat voor iets moois hij kreeg! Cuuuute! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply