Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Uitgelekt: ‘Dit verdien je als deelnemer van Expeditie Robinson’

expeditie robinson

Meedoen aan Expeditie Robinson vergt veel moed en kracht, maar gelukkig staat er dan ook wel wat tegenover. Eerder lekte een bericht uit over hoeveel de deelnemers krijgen als ze meedoen en als je het ons vraagt is dat voldoende motivatie om een paar weekjes op besjes, rijst en kokosnoten te leven.

expeditie robinson hoeveel verdienen deelnemers

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is het programma waarin 20 tot 26 kandidaten proberen te overleven op een onbewoond eiland. Het is al jarenlang een van de meest populaire programma’s op de Nederlandse tv, maar heb je je ooit afgevraagd hoeveel de deelnemers verdienen? Zo ja, dan hoef je je niet meer af te vragen. Enkele berichten over hoeveel de deelnemers en de winnaar krijgen werd gelekt, ook hoeveel procent ze aan belasting moeten betalen kun je zien.

Berichten gelekt

Juice-kanaal reality.fbi heeft met volgers gedeeld wat ze doen om deel te nemen aan het programma. Een bron zou hebben gelekt dat er 10.000 euro wordt betaald bij binnenkomst. Je krijgt dan 1500 euro per aflevering. En als je de winnaar wordt van Expeditie Robinson, zul je daar zeker geen spijt van krijgen, want de winnaar mag met een geldbedrag van 25.000 naar huis. De winnaar van 2021 is Robbert dat mag hij zeker vieren, want hij heeft het geld ervoor.

expeditie robinson hoeveel verdienen deelnemers

Bron en beeld: Instagram reality.fbi, Youtube, Expeditie Robinson

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like