Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Uitgelekt: ‘Dit is hoe Peter Gillis Wendy ten huwelijk gaat vragen’

Uitgelekt: 'Dit is hoe Peter Gillis Wendy ten huwelijk gaat vragen'
Beeld: SBS6

Na de breuk met Nicol Kremers, waarbij er nog altijd flink met modder wordt gegooid, vond Peter Gillis al snel een vervangster in de vorm van Wendy van Hout. Volgens velen zou deze relatie geen lang leven beschoren zijn, maar deze mensen zouden wel eens bedrogen uit kunnen komen. Tegenover weekblad Story onthult Peter Gillis namelijk hoe hij Wendy ten huwelijk wil gaan vragen.

Doorgestoken kaart

Peter Gillis (61) ontmoette zijn nieuwe vriendin, de 39-jarige Wendy van Hout, op een terras van een van Peter’s Oostappen vakantieparken, waar Wendy ’toevallig’ iets zat te drinken. Wendy werd dan ook al snel uitgemaakt voor ‘golddigger’. Anderen vermoedden zelf doorgestoken kaart, en meenden dat de productie van Massa is Kassa hier achter zat om het gat dat Nicolleke achterliet op te vullen. Hoe dan ook, maar weinig mensen geloofden in een lange en gelukkige relatie tussen Peter en Wendy.

Uitgelekt: 'Dit is hoe Peter Gillis Wendy ten huwelijk gaat vragen'

Huwelijksaanzoek

In Massa is Kassa lijkt Wendy de plek in de familie Gillis moeiteloos gevonden te hebben en in een interview met Story beweert Peter serieuze plannen met zijn nieuwe liefde te hebben. Hij lijkt zelfs al te hebben uitgedacht hoe hij haar ten huwelijk wil gaan vragen. Peter vertelt: “”Mijn huwelijksaanzoek zal volkomen onverwacht zijn. Misschien mag Story er zelfs bij zijn, en kom ik naar Wendy toe met een parachute. Dan ga ik voor haar op de knieën en hoop ik van harte dat ze ‘ja’ zegt.” Nou, dat onverwachte is er in ieder geval wel af, maar we kunnen niet wachten om Peter aan een parachute te zien hangen…

Check ook:

Bron: Story

You May Also Like