Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hilarisch bericht van moeder over onderhandeling met dochter verdeelt het internet

moeder onderhandeling met dochter

Wie heeft er vroeger geen eindeloze discussies gevoerd met ouders over hoe laat je uiterlijk thuis moest zijn als je naar vrienden ging of voor het eerst uit ging. Maar heb je er wel eens over nagedacht dat je ouders zelf vroeger ook jong waren en misschien een heel minder braaf leven hadden dan ze je willen laten geloven. Zo blijkt ook wel uit een tweet van ene Marijke, die het internet verdeeld.

onderhandeling met dochter

Pittige onderhandelingen

Marijke’s dochter van 17,5 jaar oud wilde namelijk de hort op, en onderhandelde via Whatsapp over de eindtijd. Na een pittige onderhandeling kwamen moeder en dochter tot een overeenstemming van 01:00 uur. De dochter was tevreden met deze uitkomst, maar had er achteraf misschien tot meer uit kunnen halen. Marijke geeft op Twitter namelijk toe dat ze zelf al op haar 15e in het weekend om 03:30 uur dronken shoarma zat te eten. 

Niet iedereen zit daarbij op één lijn met Marijke, zo blijkt wel uit de verschillende reacties die de tweet krijgt. De ene groep veroordeeld Marijke. De meesten kunnen er echter wel om lachen en delen hun eigen ervaringen.

Check een aantal van de reacties op het bericht over de moeder en de onderhandeling met haar dochter hier:

Bron en beeld: Thebestsocialmedia

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like