Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Dit is het verrassende Geluid van QMusic: ‘Zo simpel!’

het geluid van qmusic

Het Geluid van QMusic is weer geraden! De 32-jarige Susan uit Hoorn wist maandag het juiste antwoord te geven: ‘Het indrukken van het vloeistofbuisje van een c*ronatest in de kartonnen houder’. Hiermee kan Susan maar liefst €64.500,- op haar rekening bijschrijven. Veel luisteraars kunnen echter niet geloven hoe makkelijk het deze keer was.

“Wat simpel!”

Veel luisteraars kunnen maar nauweljks geloven hoe voor de hand liggend het antwoord achteraf blijkt te zijn, zo blijkt uit de vele reacties op de Youtube pagina van QMusic. Zo schrijft ene Sven: “Is dat het?? WAT SIMPEL!! Maar toch moeilijk!” Maarten is het hier echter niet mee eens: “Wow dit had ik echt nooit geraden.”

Het Geluid van QMusic

Het Geluid van QMusic is een terugkerende actie die al sinds 2007 te horen is bij het radiostation. Ieder uur mag iemand proberen te raden wel geluid er te horen is, waarbij de jackpot van 2.500 euro bij ieder fout antwoord 100 euro omhoog gaat. Ook de QMusic-dj’s weten het juiste antwoord niet, en komen er dus in de uitzending pas achter of het juiste antwoord geraden is of niet.

Check hier hoe Susan het verrassende geluid van QMusic wist te raden:

Check ook:

Bron en beeld: Youtube QMusic

You May Also Like