Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Het echte huisje van Shrek is nu te huur op Airbnb!

huisje van Shrek

Voor de ware avonturiers en Shrek-liefhebbers komt er deze Halloween een unieke kans om te overnachten in het wereldberoemde huisje in het moeras van onze groene held, dankzij Airbnb. In het hart van de Schotse Hooglanden, ver weg van het dorpsleven, kunnen fans van de geliefde animatiefilm ‘Shrek’ van DreamWorks een exclusieve ervaring beleven, omgeven door de natuur en de charme van het sprookjesachtige moeras.

Uniek verblijf in het huisje van Shrek

Airbnb kondigde aan dat het beroemde moeras tijdelijk zal worden opengesteld voor een exclusief tweedaags verblijf in oktober, volledig gratis bij goedkeuring van de aanvraag. Deze tijdelijke residentie biedt de gasten niet alleen een uitzonderlijke kans om te genieten van de serene en mystieke omgeving, maar ook om zich volledig onder te dompelen in de wereld van Shrek en zijn vrienden. Met de groene reus zelf niet in zicht, is het zijn beste vriend en metgezel, Ezel, die als gastheer van het verblijf zal optreden en de bezoekers zal verwelkomen in dit unieke oord.

huisje van Shrek

Sprookjesachtige Details en Comfort

Verstopt diep in de dichte bossen van Schotland, verwelkomt het moeras zijn gasten met alle gezellige comfort en eigenaardigheden die Shrek door de jaren heen heeft verzameld. Hoewel de badkamerfaciliteiten zich op een kleine afstand van het moeras bevinden, belooft de locatie toch een ongeëvenaarde en authentieke ervaring, compleet met gratis wafels in de ochtend en een ongekend uitzicht op de natuurlijke landschappen. De accommodatie is sfeervol en biedt een ware retraite van de moderne wereld, met een unieke kans om de natuur in haar zuiverste vorm te beleven.

Beperkte Beschikbaarheid en Aanvraag

Ondanks het betoverende aanbod is het verblijf slechts beschikbaar voor het laatste weekend van oktober. Geïnteresseerden moeten snel handelen en hun aanvraag indienen voor deze once-in-a-lifetime kans. Airbnb heeft ervaring met het aanbieden van verblijven in iconische en soms fictieve locaties; eerder kregen fans van ‘Home Alone’ al de unieke kans om een nacht door te brengen in het beroemde McAllister-huis. Echter, deze Shrek-ervaring belooft een nog magischer en onvergetelijker avontuur.

Een Sprookjesachtige Ervaring

Dit initiatief van Airbnb toont wederom aan hoe de platformeigenaren hun creativiteit en innovatie inzetten om unieke ervaringen te creëren en aan te bieden. Of het nu het huis van Kevin McAllister is of het moeras van Shrek, deze verblijven brengen de magie van het witte doek naar de werkelijkheid en bieden fans een nieuwe manier om zich te verbinden met hun favoriete films. Voor de gelukkigen die de kans krijgen om Shrek’s moeras te bewonen, zal dit Halloween ongetwijfeld een sprookjesachtige ervaring worden, ver van de bewoonde wereld en dicht bij de magie van de natuur.

huisje van Shrek
huisje van Shrek
huisje van Shrek

Check ook: KNALROZE BARBIE DREAMHOUSE NU TE HUUR OP AIRBNB!

Bron & beeld: 9gag

You May Also Like