Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dierenpark Zoo Veldhoven staat te koop, inclusief bewoners!

zoo veldhoven

Altijd gedroom van je eigen dierentuin? Dit is je kans! De eigenaar van Zoo Veldhoven, Richard Loomans, is op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de zoo. Hij hoopt iemand te vinden die een dierenliefhebber is en goed voor de dieren kan zorgen, zodat Zoo Veldhoven blijft bestaan. De nieuwe eigenaar zal wel bereid moeten zijn om 5 miljoen neer te tellen voor aankoop van de zoo.

zoo veldhoven

Zoo Veldhoven

De familiedierentuin beschikt over alle soorten dieren zoals, kamelen, herten, steenbokken, schapen en geiten, loslopende pauwen, zebra’s en overgrootste deel uit vogels staat al een jaar in de stille verkoop. De dierentuin is zeventien hectare groot, dus de nieuwe eigenaar heeft werk aan de winkel, echter gaf Loomans aan dat hij geen haast heeft met de verkoop van de dierentuin; ,,Als zich een goede kandidaat zou melden, dan zou dat niet verkeerd zijn. Maar dat mag ook nog best tien tot vijftien jaar duren.”

De dierentuin blijft niet stil zitten!

Net als bij andere dierentuinen heeft het pandemie ook voor achterstanden bij Zoo Veldhoven gezorgd, vooral omdat de deuren gesloten moesten blijven. Maar de voornaamste reden waarom Loomans de dierentuin verkoopt is omdat hij het wat rustiger wil nemen. Voor nu blijft de dierentuin draaiende en zullen ze niet stil zitten gaf hij aan,,We blijven niet stilzitten. Momenteel werken we bij de entree van het park aan de afronding van een multifunctioneel gebouw. Daarin worden straks onder meer de souvenirwinkel en kantoren ondergebracht. De vijf miljoen is dan ook de prijs van dit moment dat kan over een aantal jaren een ander bedrag zijn.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like