Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Heetste weervrouw ter wereld’ breekt het internet met pikante zwembadshoot

'Heetste weervrouw ter wereld' breekt het internet met pikante bikinishoot Yanet Garcia
Beeld: Instagram Yanet Garcia

Het internet is recentelijk in rep en roer door de Mexicaanse schoonheid Yanet Garcia, die zonder twijfel ‘de heetste weervrouw ter wereld’ wordt genoemd. Met een professionele carrière die begon in de modellenwereld en vervolgens overwaaide naar het presenteren van het weerbericht, heeft Garcia niet alleen het klimaat in kaart gebracht, maar ook de hartslag van haar volgers doen stijgen.

Het begin

Op de jonge leeftijd van 20 jaar toonde Yanet al de ondernemersgeest door haar eigen modellenagentschap te lanceren, een stap die haar uiteindelijk naar de televisieschermen voerde. Haar dagelijkse verschijning op Televisa Monterrey, waar ze weer presentaties geeft voor La Noticias (een populaire nieuwsprogramma), heeft haar populariteit in Mexico en ver daarbuiten doen exploderen. Yanet’s televisie charme en expertise leverden haar snel een promotie om ‘Hoy’ (Vandaag) te presenteren, een dagelijks programma dat geniet van een nationaal publiek. Dit platform heeft haar in staat gesteld een nog groter publiek te bereiken, haar persoonlijke merk te versterken en haar invloed uit te breiden.

‘Alleen Fans’

Maar het is niet alleen haar televisiewerk dat de aandacht trekt. Vorig jaar besloot de ‘heetste weervrouw ter wereld’ haar invloedssfeer nog verder uit te breiden door een kanaal te lanceren op ‘Alleen Fans’, wat – zoals verwacht – een virale storm ontketende op sociale media. Fans en volgers werden opgetogen en sommigen misschien zelfs overrompeld door haar keuze om dit platform te gebruiken, dat vaak geassocieerd wordt met meer onthullende content. De echte opschudding kwam echter met haar recente activiteiten op Instagram. Yanet, die nooit schroom heeft getoond om haar figuur in de schijnwerpers te plaatsen, brak het internet met een reeks zinderende bikinishots. Deze foto’s, gepresenteerd met de zonovergoten achtergrond van een onbekende exotische locatie, brachten niet alleen het verkeer op haar pagina tot een piek, maar veroorzaakten ook een hittegolf aan reacties.

Reacties van mannen

Tientallen mannen lieten op deze foto’s reacties achter waarin ze verklaarden met haar te willen trouwen, een bewijs van de hypnotiserende invloed die de weervrouw heeft op haar bewonderaars. Met haar onberispelijke combinatie van schoonheid, hersens en het zakelijk vernuft om haar persoonlijke merk uit te bouwen, lijkt het erop dat Yanet Garcia nog lang het klimaat op social media zal beïnvloeden, met temperatuurstijgingen elke keer als ze een foto plaatst.

Check ook: Puck Moonen breekt het internet met pikante bikinifoto

Bron: clint.be

You May Also Like