Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

‘Nederlands’ katerontbijt McDsalon gaat wereldwijd viral: ‘WTF!’

Zo maak je een heerlijke McDsalon als katerontbijt
Beeld: Instagram joybeune

Wakker worden met een kater is als het ontdekken dat je favoriete serie is stopgezet na een cliffhanger: volstrekt onbevredigend. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor je overgebleven feeststemming van gisteravond: een heerlijke McDsalon als katerontbijt. Want wie heeft er nu écht een gezond, voedzaam ontbijt nodig als je je lichaam kunt trakteren op de ultieme combinatie van fastfood genot? Precies, niemand.

Ingrediënten voor een McDsalon

Voor dit culinaire hoogstandje heb je een paar essentiële ingrediënten nodig, rechtstreeks uit de haute cuisine van onze geliefde McDonald’s. Je begint met de klassieke McDonald’s friet, die gouden stokjes van geluk. Voeg daar wat McNuggets aan toe, die kleine stukjes gepaneerd genot. Natuurlijk mag de McChicken niet ontbreken, want wat is een maaltijd zonder een beetje kip? Vervolgens een royale hoeveelheid kaas, omdat kaas leven is. En om dit meesterwerk af te ronden, een artistieke combinatie van mayonaise en ketchup. Want zeg nou zelf, mayonaise en ketchup maken alles beter.

McDsalon
Beeld: Instagram joybeune

Bereidingswijze

Begin je culinaire avontuur door de frietjes liefdevol in een bakje te plaatsen. Snij de McNuggets in kunstzinnige stukjes en verspreid deze over de gouden frietjes als een laagje hemel. Vervolgens neem je de McChicken, snijd deze in filosofische plakjes en arrangeer ze bovenop de McNuggets. Hierop leg je de plakjes kaas, als een deken van liefde, en schuif je het geheel in de oven. Dit is waar de magie gebeurt. Als de kaas gesmolten is en je bijna niet meer kan wachten om je tanden in deze culinaire creatie te zetten, haal je het uit de oven en voltooit het geheel met een royale hoeveelheid mayonaise en ketchup. 

Het resultaat

Het resultaat? Een ontbijt dat niet alleen je kater geneest, maar je ook direct terugbrengt naar je kindertijd, toen geluk nog heel gewoon was in de vorm van fastfood. Zo daar heb je het, de ultieme McDsalon als katerontbijt. Wie had gedacht dat je je zo elegant kon voelen terwijl je restjes fastfood eet? Eet smakelijk, en vergeet niet: een dag niet geleefd is een dag niet gelachen. Of, in dit geval, een dag niet geleefd is een dag niet genoten van de McDsalon.

Check ook: Zo maak je een heerlijke frikandel burrito als katerontbijt

You May Also Like