Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

HBO Max binnenkort ook in Nederland; deze 5 toffe series kun je naar uitkijken

hbo max

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten ter wereld, jammer genoeg was het nog niet beschikbaar in Nederland, maar onlangs werd al bekend dat HBO vanaf volgend jaar de concurrentie in Europa aangaat met Netflix en Disney+. Dit zijn 5 vette series diet ons te wachten staan…

hbo max

HBO Max heeft veel in petto

Zoals we weten hebben Warner Bros en HBO Max dezelfde eigenaar , dat is ook de reden waarom de streamingsdienst toegang heeft tot een enorme hoeveelheid titels. We kunnen dus genieten van series zoals Game of Thrones, Westworld en Chernobyl, allemaal geweldige series. Van al deze series kun je gaan genieten wanneer HBO Max in Nederland komt, Daarnaast kun je ook gaan genieten van topseries, zoals:

1. Harry Potter

Volgens de geruchten is HBO Max ook bezig met een serie in de Harry Potter-wereld, ja! Je leest het goed. Hoe of wat het precies zal worden dat weten we nog niet, maar dal laten we gerust in handen van de experts.

2. House of the Dragon

Het werd best welweer tijd voor een nieuwe serie in het Game of Thrones-universum en die krijgen we ook. De serie genaamd House of the Dragon staat gepland voor 2022,  speelt zich een paar honderd jaar af voor de gebeurtenissen in Game of Thrones en zal gaan over de familie Targaryen, de voorouders van Khaleesi.

hbo max

 

3. Green lantarn

Met DC Comics heeft HBO Max haar eigen helden zoals Batman en Superman. Een andere held krijgt nu zijn eigen show. We hebben het over The Green Lantern. Het is de duurste DC-serie tot nu toe en hiermee wil het de concurrentie met Disney+ aan gaan. We verwachten er dan ook zeer veel van.

4. The Last of Us

 The last of us ken je zeker als als game-serie op PlayStation, maar deze staat ook op de lijst van HBO Max, geweldig toch! we krijgen dus ook een serie van The Last of Us . De serie gaat over Joel die een jong meisje door het post-apocalyptische Verenigde Staten moet escorteren nadat er een Zombie-uitbraak is. Dit beloofd spannend te gaan worden.

hbo max

5. Tokyo Vice

Deze serie moet nog ergens dit jaar uitkomen op HBO Max. Een crimeserie uit de jaren ‘90  dat hoort zeker ook erbij en ook daaraan heeft HBO Max gedacht.  De serie word gemaakt door Michael Mann. Deze man kennen we nog als de uitvoerend producent van Miami Vice. Tevens was hij verantwoordelijk voor titels als Le Mans ’66, Hancock en Collateral. Het verhaal gaat over een journalist die verhuist naar de Japanse hoofdstad en daar de strijd aangaat met een van de grootste criminelen.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like