Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Alle seizoenen van spectaculaire HBO-actieserie met 8,4 IMDB-score nu helemaal op Netflix

HBO-Hit gaat Van HBO's Archief naar Netflix's Schatkist
Beeld: IMDb

Heb je ooit zo’n serie gehad die je gewoon niet loslaat, zelfs niet nadat de credits van het laatste seizoen zijn gerold? “Warrior”, de serie die Bruce Lee’s onvervulde dromen tot leven bracht, is er zo eentje En raadt eens? Na een onzekere toekomst bij HBO Max, heeft Netflix nu de touwtjes in handen genomen. Alle seizoenen van deze veelgeprezen actieknaller zijn vanaf vandaag te binge-watchen op Netflix. Een bijzondere overeenstemming met HBO Max maakt dit mogelijk. Laten we eens dieper duiken in deze onverwachte serie-verhuizing en ontdekken waarom de serie is die blijft vechten, ongeacht de odds.

Een Legacy in actie

Geïnspireerd door de legendarische Bruce Lee, neemt deze serie ons mee naar het einde van de 19e eeuw. Een martial arts wonderkind reist van China naar San Francisco, dromend van een hereniging met zijn familie. Wat volgt, is een verhaal vol actie, avontuur en een diepe duik in de onderwereld van Chinatown.

HBO-Hit krijgt Tweede Leven op Netflix

Ondanks de lof van critici en fans, zag HBO Max geen toekomst voor “Warrior” na 3 seizoenen. Netflix zag echter iets bijzonders in de serie en besloot het stokje over te nemen. Nu, met alle delen beschikbaar, krijgt de serie een tweede kans om harten te veroveren.

HBO-Hit gaat Van HBO's Archief naar Netflix's Schatkist
Beeld: Reddit

De Onbreekbare Geest van “Warrior”

Jonathan Tropper, de maker van de “Warrior”, kan zijn geluk niet op. Ondanks de vele uitdagingen en veranderingen, heeft het team achter de serie nooit opgegeven. Dankzij Netflix’s geloof in deze serie, krijgt het niet alleen een nieuw thuis, maar ook de kans op een voortzetting van het verhaal.

Ben je er klaar voor?

Met een mix van historisch drama, knallende actiescènes en een diepgaand verhaal over familie en eer, biedt “Warrior” iets unieks. Het is een serie die niet alleen entertaint, maar ook tot nadenken stemt. En met de overstap naar Netflix is de serie toegankelijker dan ooit.

Check ook:

You May Also Like