Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Hawk Tuah-meisje’ ontvangt enorm bedrag voor eerste bikini-klusje

hailey welch
Beeld: Instagram hailey welch

Je moet echt onder een steen geleefd hebben als je de afgelopen tijd Hailey Welch, beter bekend als het ‘Hawk Tuah-meisje’, niet voorbij hebt zien komen. De goedlachse blondine weet nu ook haar bekendheid zakelijk flink uit te buiten, door een enorm bedrag te ontvangen voor haar eerste ‘bikini-klusje’.

Leven op z’n kop

Nog maar een aantal weken geleden was Hailey een doodnormale meid uit het gehucht Belfast in de Amerikaanse staat Tennesee. Haar leven staat echter ineens op z’n kop nadat ze knettertjeviral ging na een spontaan straatinterview voor een Youtubekanaal, waarin ze haar opvallende ‘Hawk Tuah‘-uitspraak deed.

Hawk Tuah-meisje Hailey Welch deelt spannende content
Beeld: Instagram haileywelchofficiall

Eerste lucratieve klus

Inmiddels heeft Hailey een Instagramaccount met meer dan een miljoen volgers, een eigen manager en heeft ze haar Hawk Tuah-uitspraak gepantenteerd en verkoopt ze petjes en t-shitjes. Bovendien stromen de lucratieve aanbiedingen binnen. Zo had ze onlangs haar eerste klus te pakken als jurylid van een bikiniwedstrijd. Hiervoor streek ze naar verluidt 30.000 keiharde dollars binnen. Niet slecht voor een paar uurtjes werk! Een ‘Alleen Fans‘-account of een Playboy-shoot kan ze op deze manier rustig afwimpelen.

Check de eerste bikini-klus van Hawk Tuah-meisje Hailey Welsh hier:

Check ook:

You May Also Like