Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Hans Teeuwen heeft dé oplossing om eenzaamheid tegen te gaan

hans teeuwen

Eenzaamheid kent iedereen wel, maar écht eenzaam zijn… dat is iets wat niet iedereen in zijn leven zal ervaren. Dat je dagen- of wekenlang niemand ziet is eerder regel dan uitzondering. Gelukkig weet cabaretier Hans Teeuwen dé oplossing als je eenzaamt bent of als je je eenzaam voelt. Je hoeft enkel zijn voorbeelden over te nemen en je eenzaamheid is opgelost!

Hans Teeuwen

Zeker nu we minder mensen zien door de maatregelen van de overheid, is het niet gek dat je je af en toe eenzaam voelt. Je kunt niet meer zomaar naar een café om onder de mensen te zijn, je gaat niet meer regelmatig naar de bioscoop en een bezoekje aan het theater? Dat zit er voorlopig ook even niet meer in. De plekken waar je mensen ontmoet en waar je afspreekt met je vrienden, zijn eigenlijk allemaal dicht. Daar zit je dan: in de woonkamer van je eigen huis. Waarschijnlijk verveel je je kapot en voel je je eenzaam.

Eenzaamheid tegengaan

Cabaretier Hans Teeuwen neemt je mee in hoe je deze negativiteit kan ombuigen naar positiviteit. En heel eerlijk? Het antwoord lag al die tijd letterlijk voor je, volgens Hans. Je moet vrienden maken en niet opzoeken. Snap je niet helemaal wat we bedoelen? Kijk dan onderstaande video van Hans, hij kan het je prima uitleggen! 

[video:https://www.youtube.com/watch?v=NYCQ4rkR8hU]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply