Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dankzij bijzettafel met koeler van Lidl hoef je niet meer naar de keuken te lopen

lidl koeler tafel

Het ergste aan de zomer is wel dat je snakt naar wat koels te drinken en erachterkomen dat er geen drinken meer koud staat. Verd*mme! Supermarktketen Lidl heeft daar nu iets op gevonden! En we moeten toegeven: het is een toppertje.

lidl bijzettafel koeler

De afgelopen twee weken is het zomerse weer echt doorgebroken. Oké: de komende dagen staat er helaas wat regen op de planning, maar de temperatuur blijft warm! En met warm weer drink je toch het liefst een lekker koel drankje. 
 

Luxeproblemen

En zo’n koel drankje kan je inderdaad in de koelkast zetten, maar soms past het daar niet in óf heb je geen zin om steeds tussen de tuin en de keuken heen en weer te lopen. Dan is deze nieuwe coolbar van Lidl perfect! In het kort gezegd is het een tafel met daaronder een koelbak voor je drankjes. En dit voor 54,99 euro!
 

Koele drankjes door de Lidl

Meer uitleg nodig? U vraagt, wij draaien. De tafel heeft het meest weg van een statafeltje. Het tafeltje is verstelbaar en daarom geschikt voor ieders lengte. Onder het tafelblad zit een bak die je vol kan gooien met ijsblokjes. Hier kun je dus je drankjes in zetten die je koel wil houden! Ook is de tafel gemaakt van weerbestendig materiaal. Verder heeft de tafel een diameter van 49,5 centimeter en is hij 84.5 centimeter hoog. Bestel ‘m hier in de webshop van Lidl.

Check de handige bijzettafel met koeler van Lidl hier:

Bron en beeld: Lidl

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like