Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Haat je bellen? Deze gezichten trek jij.

b

Sommige mensen hebben er geen enkel probleem mee: ze pakken met gemak de telefoon om vervolgens hun hele adresboek te bellen. Maar niet iedereen is er even fan van. Sommige mensen lijden zelfs aan ’telefobie’, de angst voor bellen, een redelijk veelvoorkomende fobie. Behoor jij tot deze categorie of houd je gewoon niet van bellen? Dan zijn deze gezichten vast herkenbaar voor je. 


Het ‘shit, de telefoon gaat’ gezicht. 


Het ‘dit kan wel wachten, ik heb een voicemail’ gezicht. 


Het ‘doe me dit niet aan’ gezicht. 


Het ‘beter hang je heel snel op’ gezicht. 


Het ‘okeeeeee, ik doe wel of ik luister’ gezicht.


Het ‘DOE ALSOF IK ER NIET BEN!’ gezicht. 


Het ‘zal ik op opnemen of niet?’ gezicht. 


Het ‘wie de fuck belt mij nou weer’ gezicht. 


Het ‘kan niet even iemand anders opnemen?’ gezicht. 


Het ‘kunnen mensen niet gewoon whatsappen’ gezicht.


Het ‘waarom bellen mensen uberhaupt nog’ gezicht. 


Het ‘YES, het gesprek is voorbij en ik leef nog’ gezicht. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like