Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Het grootste tropische zwemparadijs ter wereld is dichterbij dan je denkt!

grootste tropische zwemparadijs ter wereld

Vond jij het als kind fantastisch om in het zwembad van die glijbanen af te racen en je helemaal te vermaken in het (sub)tropisch zwemparadijs? En kan je stiekem ook niet ontkennen dat je het nu als volwassene ook niet heerlijk vind om daar weer eens heen te gaan? Dan hebben we goed nieuws: het grootste tropische zwemparadijs ter wereld vind je namelijk een stuk dichtbij dan je denkt!

grootste tropische zwemparadijs ter wereld

Tropisch zwemparadijs

Een wildwaterbaan, een ijskoud bad, een bubbelban, tientallen glijbanen en dat allemaal bij een lekker zomers temperatuurtje. Een tropisch zwembad is wat ons betreft één van de betere uitvindingen! Nu hebben we in Nederland wel een paar van dat soort zwembaden, maar die hebben we allemaal inmiddels wel weer eens gezien. We moeten onze horizon verbreden!

Duitsland

En je horizon verbreden, dát doe je in Duitsland. Daar vind je namelijk het grootste tropische zwemparadijs ter wereld. Je hoeft alleen maar af te reizen naar het Duitse Krausnick, dat ligt in Oost-Duitsland; ten zuiden van Berlijn. Zo ver hoef je dus helemaal niet te reizen!

Vet

In dit tropisch zwemparadijs vind je een tropisch regenwoud, een zee met 200 meter lang strand, whirlpools, lagune en veel glijbanen. Ook de locatie is om over naar huis te schrijven, want het zwembad is gevestigd in een voormalig zeppelin loods. Goed nieuws als je niet ’s avonds nog kilometers naar Nederland wil reizen: je kunt er ook overnachten! Viel spass!

grootste tropische zwemparadijs ter wereld
zwemparadijs duitsland

Check ook: Lidl-zwembad verkoopt groot zwembad voor een spotprijsje! (sgxl.nl)

Bron en beeld: Tropical Islands

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like