Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Glennis Grace voor jouw evenement: Wat zijn de tarieven?

Glennis Grace shows

Glennis Grace, de getalenteerde Nederlandse zangeres, kan jouw evenement transformeren in een onvergetelijke ervaring. Maar wat zijn de tarieven om haar te boeken? In dit artikel gaan we dieper in op de kosten en mogelijkheden om deze vocale sensatie op jouw speciale gelegenheid te laten schitteren. Ontdek alles wat je moet weten!

Voor dit bedrag kun je Glennis Grace boeken

Glenda Batta, beter bekend als Glennis Grace, heeft onlangs enige tegenslag in haar carrière ervaren, nadat haar zoon betrokken raakte bij een incident met een e-sigaret bij de Jumbo, wat voor tumult en negatieve publiciteit zorgde.

Superster Glennis Grace, die momenteel haar carrière nieuw leven inblaast, zoekt optredens om haar comeback te versterken.

Na haar tijd te hebben uitgezeten, is Glennis vastbesloten om haar zangcarrière nieuw leven in te blazen. Als je overweegt om haar voor een optreden te boeken, vraag je je wellicht af wat de kosten zijn. Op boekingssites is opgevallen dat je Glennis Grace kunt boeken voor slechts 8.500 euro voor een half uur waarin ze haar vocale talenten deelt en meezingt met een live band.

Check ook: Bejaarde vrouw met laatste geld geweigerd voor een kopje koffie; enkel pinbetaling geaccepteerd

Bron: Showblad

You May Also Like