Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gevangene die maanden op de vlucht was weer opgepakt door domme fout

ontsnapte gevangene

De 36-jarige Clint Butler ontsnapte afgelopen november uit een gevangenis in het Britse Buckinghamshire. Als ontsnapte gevangene zou je denken dat je ervoor zorgt dat je compleet van de radar verdwijnt. Maar Clint? Nah, hij had prioriteiten.

Clint Butler zat een gevangenisstraf van 17 jaar uit voor diefstal en illegaal wapenbezit. Hij had al veertien jaar uitgezeten toen hij besloot zijn biezen te pakken en te ontsnappen uit de gevangenis. De politie kon hem niet meer traceren en dat resulteerde erin dat Clint maandenlang een ‘vrij man’ was. Tot deze week.
 

Call of Duty

In Engeland geldt ook een lockdown, maar Clint had daar schijt aan. Hij wilde per se het spel Call of Duty: Black Ops: Cold War kopen. Samen met een vriend waagde hij zich op straat toen ze plots politieagenten zagen. Ze besloten direct rechtsomkeert te maken, maar de politie had hen al in de gaten. Na wat doorvragen waarom ze op straat waren en de politie probeerden te omzeilen, kwam de aap langzaam uit de mouw.  Toen Clint de agent ook nog een schop gaf, was het al helemaal gedaan met de pret. 

Extra gevangenisstraf

De politie kwam er al snel achter dat het ging om een voortvluchtige en pakte Clint op. Inmiddels zit hij weer gevangen op zijn vertrouwde plek, maar dit keer met 13 maanden extra gevangenisstraf. Lekker gewerkt, pik! Not. 
 

Bron en beeld: 9GAG

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like