Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Human Satan’ ondergaat een gruwelijke operatie om handen in klauwen te veranderen

‘Human Satan’ ondergaat een gruwelijke operatie om handen in klauwen te veranderen
Beeld: Instagram diabao.praddo

Op het gebied van extreme lichaamsaanpassingen zijn maar weinig mensen zo ver gegaan als Michel ‘Diabao’ Praddo. De 49-jarige Braziliaan – bekend om zijn opmerkelijke transformaties en bekend als de ‘Human Satan’ – verlegde onlangs de grenzen van zijn kunst door drie vingers te amputeren en ze in duivelse klauwen te veranderen. Deze laatste procedure omvatte het amputeren van de pink en ringvinger van zijn rechterhand en de ringvinger van zijn linkerhand.

Getatoeëerde en geamputeerde ‘Human Satan’

Schokkende foto’s van deze transformaties werden door de heer Praddo gedeeld op sociale media, waardoor velen onder de indruk waren van zijn gedurfde benadering van lichaamsaanpassing. Praddo, gepassioneerd door het tatoeëren, deelde zijn aanvankelijke aarzeling over deze procedure, uit angst dat dit zijn werk zou kunnen beïnvloeden. Hij legde uit: “In het begin was het erg moeilijk, maar het duurde niet lang voordat ik weer bijna normaal kon tatoeëren. Soms heb ik pijn en een fantoomgevoel, waardoor ik nog steeds in de war ben als ik werk of andere dingen doe.

Ondanks de uitdagingen uitte hij zijn grote tevredenheid over zijn transformatie en zei: “Ik wilde mezelf echt veranderen, en ik was zeer tevreden.”

Getatoeëerde ‘Human Satan’ ondergaat een gruwelijke operatie om handen in klauwen te veranderen
Beeld: Instagram diabao.praddo

Guinness Wereldrecord

De heer Praddo heeft een Guinness Wereldrecord voor het hebben van de meest subdermale ‘hoorn’-implantaten op zijn hoofd, met 33 implantaten die zijn uiterlijk drastisch veranderden. Zijn meedogenloze zoektocht naar unieke transformaties heeft ertoe geleid dat hij meer dan 60 procedures heeft ondergaan, waarbij ongeveer 85 procent van zijn lichaam bedekt is met tatoeages en diverse aanpassingen. Meneer Praddo is niet van plan zijn opmerkelijke reis hier te onderbreken, met de bedoeling zijn klauwachtige transformaties uit te breiden naar zijn linkerhand, nu bekend als ‘Las Garras’ of ‘The Claws’.

Het ontvangen van het Guinness Wereldrecord voor zijn hoornimplantaten eerder dit jaar was een droom die uitkwam voor de heer Praddo. Hij reisde naar Milaan, Italië, waar het record werd geverifieerd in het tv-programma Lo Show Dei Record.

Over de ervaring zei hij: “Het was iets heel bijzonders en surrealistisch. Een droom die uitkomt om Guinness binnen te gaan en ook naar Europa te gaan.”

Praddo gaat viraal

Voor de heer Praddo is de zoektocht naar lichaamsverandering een van de drie grote passies in zijn leven, naast zijn werk en krachttraining. Hij heeft zijn transformatie gedeeld met duizenden volgers op sociale media.

Sommige van zijn video’s laten hem zelfs zien terwijl hij aan het plafond bungelt met ringen die aan de huid van zijn rug zijn bevestigd, wat zijn buitengewone pijntolerantie aantoont.

Hij heeft niet alleen zijn vingers aangepast, maar heeft zich ook op andere gebieden van lichaamsaanpassing gewaagd, waaronder het verwijderen van het uiteinde van zijn neus en het toevoegen van zilveren slagtanden in zijn mond.

Human Satan

Check ook: Deze Australische dame heeft 99 procent van haar lichaam getatoeëerd

Bron: Ongelooflijk
Beeld: Instagram diabao.praddo