Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw laat vriend’s naam op voorhoofd tatoeëren: “Onze liefde is voor altijd”

Georgia Bridges: vrouw laat vriend's naam op voorhoofd tatoeëren
Beeld: TikTok @__ge0rgiaaa__/

In de wereld van tatoeages zijn er talloze manieren om je liefde en toewijding aan een partner te uiten. Maar soms gaat een gebaar wel heel ver. Het verhaal van Georgia Bridges heeft de aandacht getrokken en doet wenkbrauwen fronsen: ze besloot de naam van haar vriend op een wel heel opvallende plek te laten tatoeëren, namelijk op haar voorhoofd. Dit drastische gebaar van liefde heeft de nodige reacties opgeroepen en roept vragen op over de grenzen van romantische uitingen en de permanente keuzes die mensen maken uit liefde.

Georgia Bridges: vrouw laat vriend's naam op voorhoofd tatoeëren
Beeld: TikTok @__ge0rgiaaa__/

”Onze liefde is voor altijd, net als een tattoo.”

“Onze liefde is voor altijd, dus waarom zou mijn tattoo dat niet zijn”, verklaarde de gedurfde Georgia Bridges in het bijschrift. Ze vertelde “toen Dale het zag, hij er dol op was.” Het is onnodig om te zien dat het TikTok-commentariaat niet zo teleurgesteld was over haar schijnbaar langdurige inzet.

“Zeg alsjeblieft psych,” bad een commentator, terwijl een ander grapte: “Ik vermoed dat de tatoeage langer meegaat.” Een derde vertelde een waarschuwend verhaal over zulke permanente liefdesverklaringen en schreef: ‘Ik had een vriend die Dale heette toen ik 21 was. Zo verliefd. Ik kan me niet eens herinneren hoe hij er nu, dertig jaar later, uitziet.”

@__ge0rgiaaa__ our love is forever so why shouldn't my tattoo be Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters New #nametattoo #boyrfiendsnametattoo #tattootiktok #tattooideas #fyp #fypシ゚viral ♬ Boyfriend – Justin Bieber

Ana Stanskovsky: Influencer ging viraal omdat ze de naam van haar vriend op haar voorhoofd tatoeëerde

Een TikTok-influencer is viraal gegaan nadat ze zogenaamd de naam van haar vriend in grote letters op haar voorhoofd had laten tatoeëren.

Ana Stanskovsky, geboren in Polen maar woonachtig op Bali, schokte haar 597.000 TikTok-volgers toen ze een video plaatste waarin ze haar gewaagde nieuwe inkt onthulde. In de video wordt de naam van haar vriend, Kevin, in kronkelige letters helemaal over haar voorhoofd geschreven. De video, die nu meer dan 23 miljoen keer bekeken is, heeft de ondertitel ‘mijn nieuwe gezichtstatoeage’, naast een liefdeshart-emoji. Later onthulde ze op haar pagina dat het allemaal nep was.

En uiteindelijk heeft Georgia toegegeven dat ook haar tatoeage nep is. Gelukkig maar:

@__ge0rgiaaa__

♬ original sound – Gia

Check ook:

You May Also Like