Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Gast doet trio op verzoek van vriendin: Verrassing, het derde wiel is zwanger!

Gast doet trio op verzoek van vriendin: Verrassing, het derde wiel is zwanger!
Beeld: Instagram funxfm

Dus, je relatie zit in een sleur en je denkt, “Wat kan het leven nog spannender maken?” Juist ja, een trio. Want zoals de oude wijsheid luidt: als je in een gat zit, blijf dan vooral graven. Welkom in de wereld van een zekere iemand die dacht dat hij het liefdesleven een innovatieve draai kon geven. Spoiler alert: dat ging niet zoals gepland.

Het begin van een “slim” idee: Een trio

Het idee was zo eenvoudig dat het niet fout kon gaan: een trio organiseren met iemand die je niet kent. Want dat is natuurlijk dé oplossing voor alle relatieproblemen. In een onverwachte plot twist, die eigenlijk door iedereen verwacht werd behalve door hemzelf, besloot onze protagonist de enige ‘regel’ die ze hadden, te negeren. Hij wist namelijk wel een geschikte kandidaat: een dame van de sportschool. Want waarom zou je voor een onbekende gaan als je ook kunt kiezen voor iemand wiens deadlift je bewondert?

De Plotwending Die Iedereen Zag Aankomen

Na dit “geniale” idee bleek de sportschool vriendin zwanger te zijn. Echt, wie had dat kunnen denken? Oh ja, iedereen. Behalve onze hoofdpersoon natuurlijk, die dacht dat hij in een feel-good film speelde waar alles binnen twee uur opgelost wordt. Helaas duurt het leven langer dan twee uur en zijn sommige gevolgen permanent.

trio
Beeld: Pexels Leah Newhouse

De Morele van Het Verhaal

Dit avontuur leert ons een paar belangrijke levenslessen. Ten eerste, dat het een goed idee is om de persoon met wie je een relatie hebt daadwerkelijk te kennen voordat je experimenteert met extra deelnemers. Ten tweede, dat sportschool bekenden misschien niet de ideale keuze zijn voor een ongecompliceerde situatie. En ten derde, dat voorbehoedsmiddelen altijd een verstandige investering zijn.

@funxfm Jayh en Mahi zitten weer met z’n tweetjes op de bank voor de FunX-podcast It’s Complicated. Vandaag staan de vragen van jullie weer centraal. Het is namelijk tijd voor een Complicated Question-special. En wat voor een! In deze gloednieuwe aflevering van It’s Complicated komen de meest juicy, spannende en onthutsende vragen voorbij. Dit en meer in deze aflevering van It’s Complicated💜   Bij de podcast It’s Complicated bespreken Jayh en Mahi, vaak met een leuke gast, hele complicated en juicy stellingen en onderwerpen 👀 #ItsComplicated #Trio #Zwanger #Podcast #FunX ♬ original sound – FUNX

Een Sarcastische Recap van een Rampzalig Avontuur

Laten we dit verhaal zien als een leerrijk moment. Een herinnering dat, als je denkt dat je relatie wat “extra pit” nodig heeft, het misschien beter is om eerst een hobby te zoeken. Of, je weet wel, te praten met je partner. Het kan zomaar zijn dat open communicatie het meest spannende avontuur is dat er bestaat. Dus daar heb je het, een moderne liefdesfabel, vol met wijze lessen over communicatie, vertrouwen, en de reden waarom het toevoegen van een derde persoon aan je relatie misschien niet het beste idee is. Lach, leer, en herinner jezelf eraan dat de beste relaties die zijn waar het meest onverwachte element, een open en eerlijk gesprek is.

Check ook: Trio pakt dramatisch uit voor man: “Ze gingen tekeer als konijnen”

You May Also Like