Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast benaderd door knappe Whatsapp-oplichtster en probeert haar te versieren

Whatsapp oplichtster

Whatsapp-oplichters proberen telkens tot nieuwe methoden over te gaan om je te verleiden in hun val te trappen. Deze gast werd benaderd door een knappe dame, maar in plaats van zich te laten oplichtenn, probeerde hij haar te versieren!

Prachtige profiel foto

Het is onmiskenbaar: in het digitale tijdperk worden we vaak beoordeeld op onze online aanwezigheid. Een aantrekkelijke foto kan de deur openen naar talloze kansen, zowel goed als slecht. In dit geval, de deur naar potentiële slachtoffers voor onze oplichter. Met een profielfoto die velen als “prachtig” zouden omschrijven, had deze oplichter al snel de aandacht getrokken van een onschuldig doelwit. Maar schijn bedriegt.

Iets klopt niet …

Hoewel het doelwit vanaf het begin al wist dat er iets niet klopte, werd de drang om dieper te graven te sterk. Er ontstond een soort dans tussen de twee, waarbij de één probeerde de ander te ontmaskeren, en de ander zijn ware intenties probeerde te verbergen. “Misschien is het een vergissing,” dacht het doelwit. “Misschien moet ik de persoon achter die onberispelijke foto een kans geven.” Maar instincten zijn er niet voor niets, en diep van binnen wist het doelwit dat het te mooi was om waar te zijn.

Geen tijd voor spelletjes

Zoals het vaak gaat in dit soort praktijken, komt er een moment van waarheid. Toen het doelwit uiteindelijk besloot de oplichter uit te dagen, bleek al snel dat de oplichter geen tijd had voor spelletjes – tenminste, geen spelletjes die niet in zijn voordeel waren. Hij was “strictly business”, zoals ze zeggen. Maar het lukte niet zijn prooi te vangen te krijgen.

Neem hieronder een kijkje:

Whatsapp oplichtster
Whatsapp oplichtster

Check ook: Gast drijft Whatsapp-oplichter tot wanhoop door hem urenlang aan het lijntje te houden – SGXL.NL

Bron & beeld: Kakhiel

You May Also Like