Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Gast in LLDL krijgt totale black-out van hete dame in hottub

LLDL
Beeld: YouTube

In “Lang Leve de Liefde” worden Casper en Yanna gematcht in de zoektocht naar liefde. Aanvankelijk lijkt Casper enthousiast te zijn en deelt hij graag zijn reisverhalen om indruk te maken op Yanna. Maar uit een gesprek met haar hartsvriendin blijkt dat Yanna tot nu toe vooral ‘spice’ mist in hun date. Er lijken nog geen vonken te zijn overgeslagen tussen de twee. Wie weet verandert alles in de huttub.

‘Spice’ in de relatie

Om de ‘spice’ in de dates te verhogen, biedt het programma verschillende mogelijkheden, zoals het openen van een fles wijn, het nemen van een paar biertjes, het genieten van een bubbelbad, of het trekken van vragenkaartjes. Deze kaartjes bevatten vaak pikante vragen die de spanning tussen Casper en Yanna kunnen vergroten. Een combinatie van het bubbelbad en de vragenkaartjes wordt vaak ingezet om de vonken tussen hen te laten ontstaan. Toch staat in “Lang Leve de Liefde” alles open voor verandering, en het is aan Casper en Yanna om te ontdekken of ze de ‘spice’ in een relatie kunnen laten opborrelen.

LLDL

Perfecte nacht

Casper en Yanna besloten om samen in het bubbelbad te stappen en wat vragen van de vragenkaartjes te stellen om de ‘spice’ in hun date te versterken. Yanna begon met de vraag: “Hoe ziet jouw perfecte nacht eruit?” Casper’s antwoord, “In bed…,” was echter niet helemaal wat ze verwachtte.

Jongens in grijze joggingbroeken

Yanna probeerde de sfeer wat pikanter te maken door te vertellen dat ze jongens in grijze joggingbroeken aantrekkelijk vindt vanwege ‘de vorm’ van de broek. Maar Casper leek wat overrompeld en verlegen door haar opmerking. In “Lang Leve de Liefde” is niets voorspelbaar, en de vonken kunnen altijd op onverwachte momenten overspringen. Het is aan Casper en Yanna om te ontdekken of ze de ‘spice’ in hun date kunnen vinden, ongeacht hoe anders dan verwacht de situatie zich ontvouwt.

Check ook: DUCO EN LAURA HEBBEN HET IETS TE GEZELLIG TIJDENS LLDL

Bron: Showmag

Beeld: YouTube

You May Also Like