Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gangster verwijderd kogel uit zijn eigen been

bulletleg1_copy

De meeste mensen zullen waarschijnlijk een bezoekje aan het ziekenhuis brengen nadat ze zijn neergeschoten. Maar niet iedereen heeft even veel vertrouwen in de doktoren van tegenwoordig. Daarom nemen zij liever het eigen heft in handen. De getatoeëerde man in dit filmpje is zo iemand. Hij werd een tijd geleden in zijn been geschoten en ging niet naar het ziekenhuis. In plaats daarvan wachtte hij net zolang totdat hij de kogel zelf uit zijn been kon halen.

Nadat hij een tijdje had rondgelopen met de kogel in zijn been wilde zijn lichaam van de kogel af en besloot hem af te stoten. De kogel baande zich een weg terug tot onder de oppervlakte van zijn huid, waardoor hij de kogel uiteindelijk zelf uit zijn been kon trekken. De man zegt dat de doktoren niks voorstellen en dat hij beter zelf de kogels uit zijn lichaam kan verwijderen. Hij wijst naar het litteken op zijn schouder en zegt trots dat hij die kogel ook zelf heeft verwijderd.

Waarom de man niet naar het ziekenhuis is gegaan is niet bekend, maar waarschijnlijk wilde hij niet dat de politie bij het incident betrokken zou worden. Nadat hij de kogel uit zijn been duwde bleef er een grote open wond over. Wanneer hij de kogel tussen zijn vingers houdt beweerd hij dat het waarschijnlijk zou gaan om een .380 kogel. De getatoeëerde gangster laat zich niet kennen en blijft vrij koeltjes over het hele gebeuren. Wat een held.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like