Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Friet van McDonald’s blijkt kaalheid tegen te gaan?!

mcdonald's, kaalheid

Alle kalende mensen verzamelen: je hoeft niet meer die chemische troep van de drogisterij te kopen en je hoeft al helemaal geen haarimplantatie te overwegen. Het antwoord om je kaalheid tegen te gaan is namelijk heel simpel! 

I’m Loving It

Het is allemaal te danken aan een groep Japanse onderzoekers en de stof die zij vonden in de friet van McDonald’s. Zij slaagden er namelijk in om muizen haar te laten groeien, iets wat volgens de onderzoekers ook best zou kunnen werken op mensen. De methode waarbij de onderzoekers menselijk cellen gebruiken om haarzakjes te ontwikkelen, zorgt er dus voor dat jij binnenkort met wat meer haar op je hoofd kan lopen. 

McDonald’s

De stof dimethylpolysiloxaan hielp de Japanse onderzoekers dus tijdens het onderzoek. Nu wil het toeval nét dat deze stof ook in McDonald’s friet zit. Het stofje zorgt ervoor dat het frituurvet niet gaat schuimen als de friet er in ligt. 

Extra portie friet

Dus, moraal van het verhaal: bestel uiteraard een portie extra friet als je weer bij de McDonald’s bent. Het heeft namelijk alleen maar voordelen! Say hello to een bos haar op die terugdeinsende haargrens van je! En proberen kan altijd, toch? Wil je meer info? Check de video hierboven dan! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like