Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Samsung lanceert geniale The Freestyle draagbare bioscoop

samsung the freestyle

Is het altijd je droom geweest om een draagbare bioscoop op zak te hebben? Misschien niet, maar toch cool om te weten dat het bestaat, toch?! Vanaf 13 februari lanceerrt Samsumg namelijk een draagbare projector in Nederland, die behalve een beamer ook een slimme speaker en sfeerverlichting is. Maak kennis met The Freestyle draagbare bioscoop.

samsung the freestyle

The Freestyle projector

Dit apparaatje is heel erg handig en je kan hem overal mee naar toe brengen dankzij twee externe battery-packs. Maar het ook opgeladen worden dankzij een USB-aansluiting. Indien je het niet zal gebruiken als projector, kan het dan ook gebruikt worden als slimme verlichting. Het heeft verder op spraakbesturing-op-afstand functie, zodat je makkelijk met Bixby kan communiceren. De Freestyle heeft naast deze handige functies een ingebouwde ‘keystone en leveling functie’ waardoor het scherm zich automatisch aanpast aan de oppervlakte waarop het wordt geprojecteerd. Daarnaast worden de kleuren ook vanzelf aangepast, erg handig voor een mobiele projector. 

samsung the freestyle

The Freestyle is compact

Het apparaat heeft een gewicht van Met zijn 830 gram in gewicht en een afmeting van 18,5×9,4×13,5cm. Je kan jouw favoriete Netflix serie dus zonder moeite op elke locatie afspelen. Het kan draaien in een hoek van 180 graden en projecteert moeiteloos op elk oppervlak tot 100 inch. Met een resolutie van 1920×1080 is The Freestyle de droom van elke filmliefhebber die niet graag thuis zit. Je kan het apparaatje vanaf 13 februari aanschaffen, dus je kan jouw crush alvast een uitnodiging sturen en een romantische locatie uitzoeken voor een romantische film, want een dag later is het valentijn! De projector kan je vanaf vandaag voor € 999,- te preorderen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply