Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Auditie van ‘kreunende’ The Voice-kandidate Maya gaat opnieuw viral

the voice

De afgelopen dagen gaat het nieuws bijna alleen nog maar over de misstanden die hebben plaatsgevonden rond de opnames van het RTL-programma The Voice of Holland. Een fragment van een auditie in 2018 is hierdoor ineens in een heel ander daglicht komen te staan en gaat hierdoor opnieuw viral.

the voice

Beerput open

 Afgelopen week ging er een beerput open over seksueel overschrijdend gedrag bij kandidaten van diverse medewerkers van het programma, na onderzoek van BOOS, de Youtube-serie van Tim Hofman. Daarbij werden de namen van bandleider Jeron Rietbergen, Marco Borsato en Ali B genoemd. De misstanden zouden jarenlang hebben plaatsgevonden.

Maya Shanti

In het fragment uit 2018, dat nu opnieuw viral gaat, is de auditie van Maya Shanti te zien, die het nummer ‘Friends’ van Anne-Marie x Marshmello zingt. Daarbij draaien alle mannen, Lil Kleine, Waylon en Ali B al snel hun stoel om. Anouk is de enige die niet op de rode knop drukt. Ze verklaart vervolgens dat ze zich gestoord had aan de overdreven ‘kreunende’ stijl van Maya. De mannen hadden daar duidelijk minder last van. “Alle dicks hebben gedraaid zoals je ziet”, aldus Anouk.

Check de auditie van Maya in The Voice en de reacties van de jury daaronder:

Bron en beeld: DailyBuzz, Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply