Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Fotowedstrijd met de meest grappige dierenfoto’s van 2015

funny-animal-pictures-comedy-wildlife-photography-awards-28_880_0

Iedereen met een huisdier heeft ook vast weleens komische foto’s en momenten van hen. Komische dieren zijn de afgelopen jaren een beetje verwaarloosd door de media. Daarom vond Paul Joynson-Hicks dat hier een verandering aan moest komen. Hij organiseerde de 2015 Comedy Wildlife Photography Awards, een fotowedstrijd over de meest grappige en suffe dierenfoto’s van het jaar.

De prijs die de winnaar dan ontvangt is ook niet mis: een 7-daagse safaritocht door zuidelijk Tanzania in Oost-Afrika en een fotocamera van Nikon.

‘Het aantal foto’s en de kwaliteit daarvan was fantastisch’, liet jurylid en Brits komediant Hugh Dennis weten aan Peta Pixel. ‘De finalisten moeten trots zijn op zichzelf net als de dieren die gefotografeerd zijn, alleen maar omdat het er zo grappig uit ziet. Helaas is er geen manier om de dieren hen dit te laten weten.’  

De winnaar van dit jaar is van fotograaf Julian Rad met zijn foto ‘Rush Hour’. Op de tweede plek staat Wiliam Richardson met zijn foto ‘You haven’t seen me…’. Het podium wordt aangevuld met de foto van Oliver Dreike die de derde prijs won met ‘Nearly got it’. Op de website van The Comedy Wildlife Photography Awards staan nog veel meer foto’s van hilarische dieren.

1. Winnaar – ‘Rush Hour’

2. ‘You haven’t seen me…’

3. ‘Nearly got it’

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like