Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Decolletéfoto Sylvana IJsselmuiden en Juultje Tieleman breekt Instagram: ‘5 reeten’

Sylvana IJsselmuiden
Beeld: Instagram Sylvana IJsselmuiden

Een van de mooiste dames die Nederland rijk is, zijn toch wel Sylvana IJsselmuiden, Juultje Tieleman en Luna Dubois, En wat is er nou mooier dan alle drie in één foto?! Niets toch? Komt dat even mooi uit, want de dames breken het Instagram met een foto in Duitse dirndl’s.

5 reeten

Volgers zijn dan ook dik tevreden, zo laten ze op intelectuele wijze weten in de reacties. Zo schrijft ene Simon: “Dikke tieten, 5 reeten”, en Rogier: “Dit is wel een team hoor. Meer van dit a.u.b.” en Herman: “3x verliefd 💘 binnen dezelfde seconden!”

Meer van Sylvana:

Sylvana IJsselmuiden (29) is een Nederlandse presentatrice en actrice die zowel op televisie als op internet programma’s presenteert. Daarnaast vertoont ze haar acteertalent in diverse films en series. In 2020 werd ze uitgeroepen tot “Mooiste Vrouw van Nederland” door FHM.

Sylvana IJsselmuiden pikante badkamer foto
Beeld: Instagram Sylvana IJsselmuiden

Meer van Juultje:

Juultje Tieleman (24) is al jarenlang een van Nederlands’ meest succesvolle vlogsters op YouTube en influencers op Instagram. Momenteel heeft ze meer dan 1 miljoen volgers op Instagram.

Juultje Tieleman maakt mannen gek in super pikante lingerie
Beeld: Instagram juultje tieleman

Meer van Luna:

Luna is de nieuwkomer in deze lijst. De 22-jarige influencer heeft ondanks haar jonge leeftijd al haar eigen kledinglijn FO-MO. We gaan waarschijnlijk nog veel van haar horen.

Check ook:

You May Also Like