Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

11 hilarische foto-bewerkingen van Photoshop-legende James Fridman

fridman

Inmiddels weten we wel dat James Fridman alles heel letterlijk neemt als het gaat om photoshoppen. Dat bewijst de Photoshop-legende keer op keer. Maar dit levert hilarische beelden op dus ons hoor je niet klagen!

James Fridman: de Meester van Fotomanipulatie

James Fridman is een naam die in de wereld van fotomanipulatie met recht en reden wordt erkend. Met zijn onconventionele aanpak heeft hij talloze glimlachen en verwonderde blikken teweeggebracht. Wanneer je een foto naar James stuurt met een verzoek voor aanpassingen, wees dan voorbereid op een verrassend en vaak hilarisch resultaat. Zijn interpretaties van deze verzoeken zijn vaak letterlijk, wat leidt tot komische meesterwerken. Hij bezit het unieke talent om humor en kunst naadloos te verenigen, waardoor hij een enorme online aanhang heeft verworven.

Check hieronder 11 hilarische foto-bewerkingen van Photoshop-legende James Fridman:

1.

James Fridman

2.

James Fridman

3.

James Fridman

4.

James Fridman

5.

James Fridman

6.

James Fridman

7.

James Fridman

8.

James Fridman

9.

James Fridman foto bewerkingen

10.

James Fridman foto bewerkingen

11.

James Fridman foto bewerkingen

Letterlijke interpretatie

James Fridman, een Britse grafisch ontwerper, staat bekend om zijn activiteiten op Twitter waar hij verzoeken ontvangt om foto’s te bewerken. Hij reageert echter consequent met bewerkte afbeeldingen die humoristisch onverwachte resultaten opleveren, meestal door de gegeven specificaties letterlijk te interpreteren en paraprosdokische humor toe te passen. Veel fans sturen foto’s van zichzelf met het verzoek om de afbeelding te verbeteren met fotobewerking, in de verwachting een humoristisch resultaat te krijgen, waarop Fridman antwoordt. Sommige fans sturen foto’s naar Fridman in de hoop een aspect van henzelf te veranderen waarover ze onzeker zijn. Dit resulteert erin dat Fridman de foto ongewijzigd laat en een positieve boodschap achterlaat, waarin hij hen aanmoedigt hun imperfecties te omarmen en zich nooit door anderen te laten ontmoedigen. Hij en zijn werk zijn in de media verschenen, waaronder publicaties zoals Cosmopolitan, The Daily Telegraph, MTV, Huffington Post, Metro, BuzzFeed, Mashable en andere die regelmatig artikelen wijden aan zijn meest recente werk.

Check ook: Photoshop-legend James Fridman slaat weer toe met hilarische bewerkingen (sgxl.nl)

Bron en beeld: Skoften

You May Also Like