Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Complete flmstudio wordt in 2024 de ruimte ingelanceerd

filmstudio in de ruimte

Over slechts twee jaar zal het bedrijf dat de ruimtefilm van Tom Cruise produceert, een studio in een baan om de aarde lanceren. Hij beklom de Burj Khalifa, klampte zich vast aan de zijkant van een vliegtuig dat opsteeg, vloog met een straaljager en dreef zelfs een motor van een klif tot een parachutesprong; geen missie is onmogelijk voor Cruise, en binnenkort zal hij een van de eerste acteurs worden die de sterren aanraakt.

filmstudio in de ruimte

Filmen in de ruimte

De ster werkt samen met Edge of Tomorrow-regisseur Doug Liman, zijn partner-in-crime Christopher McQuarrie, Elon Musk en NASA voor een titelloze film die in de ruimte is opgenomen. Echt, het is een kleine stap in de toekomst van filmmaken zonder grenzen en binnenkort kunnen er meerdere studio’s boven de aarde zweven. Space Entertainment Enterprise (SSE), dat het geheime project co-produceert (er zijn geen details over het plot op het moment van schrijven, noch enige andere castleden of crew), is van plan een film- en tv-studio te lanceren, evenals een ‘streaming contentstudio en sportarena’, in de ruimte tegen 2024, volgens The Hollywood Reporter.

De SEE-1, beschreven als een ‘microzwaartekrachtfilm, tv, sport- en entertainmentproductie en uitzendingsmodule’, zal worden gemonteerd op het Axiom-station, dat aan het internationale ruimtestation zal worden bevestigd voordat het zijn eigen baan om de aarde vestigt. Het is te hopen dat de module een scala aan entertainmentevenementen kan hosten en de productie van inhoud in de microzwaartekrachtomgeving met een lage baan mogelijk zal maken. ‘SEE-1 is een ongelooflijke kans voor de mensheid om naar een ander rijk te verhuizen en een opwindend nieuw hoofdstuk in de ruimte te beginnen. Het zal een uniek en toegankelijk onderkomen bieden voor grenzeloze entertainmentmogelijkheden in een locatie vol met innovatieve infrastructuur die een nieuwe wereld van creativiteit zal ontketenen’, aldus mede-oprichters Elena en Dmitry Lesnevsky.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply