Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Ferry ‘Pillenkoning’ Bouwman en crew: onverwacht op PSV-wedstrijd avontuur

Beeld: Instagram franklammersofficial

Ferry ‘Pillenkoning’ Bouwman en zijn metgezellen zorgden voor opschudding toen ze onverwachts een wedstrijd bij PSV bijwoonden. Deze onverwachte aanwezigheid van de beruchte drugshandelaar en zijn gezelschap in het PSV-stadion trok de aandacht en deed de wenkbrauwen fronsen, en bracht de vraag naar voren wat hen naar deze voetbalwedstrijd dreef.

De bekendste drugsbaron van Brabant

In de schaduwrijke wereld van de georganiseerde misdaad in Nederland is er één naam die de afgelopen decennia onuitwisbaar in het collectieve geheugen is gegrift: Ferry Bouwman, beter bekend als de bekendste drugsbaron van Brabant. Zijn verhaal is een intrigerend en complex relaas van een man die vanuit de duisternis oprees om een sleutelfiguur te worden in de Nederlandse drugshandel. Het levensverhaal van Ferry Bouwman is doordrenkt van gevaar, rijkdom, intriges en een voortdurende strijd om de controle over een lucratieve drugshandel die de regio Brabant en ver daarbuiten heeft geteisterd. De serie biedt slechts een glimp van de onvergetelijke reis die Ferry Bouwman heeft afgelegd, een reis die het landschap van de Nederlandse onderwereld voorgoed heeft veranderd. De serie geeft een verhaal weer over de fascinerende en vaak schokkende details van zijn leven, zijn opkomst in de drugswereld en zijn legendarische status als de meest beruchte drugsbaron van Brabant.

Wedstrijd van PSV

In de wereld van Ferry ‘Pillenkoning’ Bouwman en zijn trouwe metgezellen staat avontuur altijd hoog in het vaandel. Onlangs besloten ze om een uitje van Team Ferry te organiseren dat niemand snel zou vergeten: het bijwonen van een wedstrijd van PSV. Wat begon als een spontaan idee, groeide al snel uit tot een opwindend en memorabel team-uitje. In deze inleiding gaan we dieper in op het onverwachte avontuur van Ferry en zijn kornuiten, terwijl ze de sfeer van het PSV-stadion opsnuiven en deel uitmaken van de opwinding van een voetbalwedstrijd die hen nog lang zal bijblijven.

Check ook: Ferry: De Serie vanaf nu te bingewatchen op Netflix!

Bron: Dailybuzz
Beeld: Instagram franklammersofficial

You May Also Like