Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ferry Kuhlman is DE coolste naam van 2015!

faamnaam_0

Peaches Honeyblossom, Titan Jewell of Saint West in 2015 is het super hip om je kindje een moderne naam te geven ongeacht of je hun toekomst hiermee verkracht. Gelukkig zijn wij Hollanders wat nuchterder en laten we ons niet zo beïnvloeden door dit soort gekkigheid. Wel zijn wij er erg goed in om in onze naïviteit onze kroost een naam te geven die nogal een uiteenlopend betekenis kan hebben. Hiervoor hebben de radiodj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga een competitie bedacht genaamd ‘Faamnaam’. Afgelopen donderdag werd er bekend gemaakt dat de naam van ‘Ferry Kuhlman’ is uitgeroepen tot Faamnaam van 2015.

De gebroken Engelsklinkende naam ging nek aan nek met de andere finalisten Han Burger en Indy Broekman. Ook was Rie Soto een kanshebber op de Faamnaam 2015, maar hij werd gediskwalificeerd omdat hij hij had gesjoemeld en eigelijk Rie Sato heette: “not so Ferry Kuhlman”. Ook was de naam van de 16-jarige caissière ‘Ka Ching’ favoriet, maar helaas eindigde zij op de vierde plaats.  

De titeldrager krijgt een straatnaambordje met zijn naam erop en mag een jaar lang allerlei zwakzinnige leuzen aanhoren die hij naam zijn hoofd geslingerd krijgt. Maar gelukkig kan het altijd erger, want in de voorgaande jaren, toen de competitie nog ‘Schaamnaam’ werd genoemd, kwamen er namen voorbij zoals Fokje Modder, Till Ball en Hendy Keppy. Dus voor alle aanstaande moeders die op springen staan, maak geen overhaaste beslissingen in hoe je die snotaap noemt, want zo’n onherroepelijke beslissing is niet voor Jan met de korte achternaam!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like