Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

FC Twente-fan die 48 biertjes droeg gaat wereldwijd viral: ‘F*cking legend!’

fc twente 48 bier

Een jonge voetbalfan in Nederland ging dit weekend viraal nadat hij betrapt werd op het dragen van 48 biertjes in één keer. FC Twente-fan Christiaan Roetgering werd afgelopen weekend gefilmd door medesupporters tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II, terwijl hij vijf volle traytjes bier op elkaar had gestapeld voor hem en zijn vrienden.

FC Twente-fan die 48 biertjes droeg gaat wereldwijd viral: 'F*cking legend!'

Geen zin om heen en weer te lopen

De FC Twente-supporter Christiaan Roetgering vertelde aan The Sun dat hij altijd met een groep vrienden naar de wedstrijd gaat, en elke keer heeft een van hen de taak om de bieren te halen. “Dit keer was het mijn beurt, en ik had geen zin om steeds heen en weer te gaan naar de bar. Dus besloot ik alles in één keer te krijgen. Ik moest de dienbladen door een gang dragen en een trap op, maar het ging allemaal prima. Maar het is geen record, mijn vriend Jochen is er in het verleden in geslaagd om 50 bieren in één keer te vervoeren”, aldus Christiaan.

Reacties op de video

Het is echt een prestatie om 48 biertjes in één keer te dragen. De video werd dan ook opgepikt door verschillende websites in zowel binnen-, als buitenland en krijgt duizenden lovende reacties. Zo grappen volgers van de populaire site 9GAG: ‘God bless his loving soul’, en een ander: ‘10% luck, 90% carton,100% concentrated power of will’. Weer een ander spreekt zijn bewondering uit met twee simpele woorden: ‘F*cking legend’.

 Hieronder kun je de video en daaronder de reacties bekijken:

FC Twente-fan die 48 biertjes droeg gaat wereldwijd viral: 'F*cking legend!'
twente fan bier

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like