Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Familielid van Def Rhymz reageert fel op misplaatste grap van Marieke Elsinga: ‘Walgelijke vrouw!’

Familielid van Def Rhymz reageert fel op misplaatste grap van Marieke Elsinga: ‘Walgelijke vrouw!’
Beeld: Wikipedia

Weet je nog die keer dat je dacht een hilarische grap te maken, maar het enige wat je hoorde was het ongemakkelijke geschuifel van voeten? Nou, Marieke Elsinga kan zich daar nu helemaal in vinden. Na haar poging tot humor over het afscheid van Def Rhymz, kreeg ze een storm van kritiek over zich heen. Zelfs een familielid van Def Rhymz reageert hierop.

Een Grap Te Ver

Marieke Elsinga, bekend om haar vlotte babbel en ochtendlijke energie, nam onlangs een sprong in het diepe met een grap die… nou ja, laten we zeggen dat het niet helemaal uitpakte zoals gehoopt. De grap in kwestie? Een luchtige opmerking over het draaien van “Zak zak zak” tijdens een begrafenis. Ja, echt. Niet iedereen was geamuseerd. Zoals je je kunt voorstellen, vielen de reacties niet in de categorie ‘lachen, gieren, brullen’. Integendeel, velen vonden het ronduit respectloos. En weet je, als zelfs je oom die altijd klaarstaat met ongepaste grappen tijdens familiediners zegt dat het te ver gaat, dan weet je dat je een lijn hebt overschreden.

‘Walgelijke vrouw’  

Het duurde niet lang voordat de trouwe aanhang van Def Rhymz wat van zich lieten horen. Zelfs een familielid van de overleden raplegende voelde zich geroepen om te reageren. Ze schrijft: “Als familielid wil ik even reageren op de uitspraken van deze walgelijke vrouw. Ik vind het volkomen respectloos en belachelijk dat je denkt dit soort opmerkingen te kunnen maken. Sta erbij stil hoe jij het zou ervaren als het jouw familielid was. Mijn oom heeft zijn hart en ziel in zijn carrière gestoken, zelfs op momenten dat hij er niet voor beloond is zoals andere artiesten. Je hoeft geen fan van hem te zijn geweest, maar een beetje respect is wel op zijn plaats. Dus names de familie als je niks normaals te zeggen heb, hou dan gewoon lekker je mond!

Check hieronder hoe het familielid van Def Rhymz reageert op Marieke’s ‘grap’:

Familielid van Def Rhymz reageert fel op misplaatste grap van Marieke Elsinga: ‘Walgelijke vrouw!’
Beeld: Instagram LifeOfYvonne

De Dunne Lijn Tussen Lachen en Kwetsen

Deze hele situatie werpt een interessante vraag op: waar trekken we de grens tussen een goede grap en een slechte smaak? Het antwoord, zo blijkt, is ergens tussen “haha” en “oh nee, dat zei je niet”. Marieke’s misstap leert ons een waardevolle les over de macht van woorden en de impact van publieke figuren. Immers, met grote macht (of microfoon) komt grote verantwoordelijkheid, nietwaar?

Check ook:

You May Also Like