Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Facebookaccount jongen geblokkeerd vanwege naam

10945598_1604099093156689_280838691123663519_n_0

Het is bij ons waarschijnlijk wel allemaal bekend: op Facebook is het niet toegestaan om een valse of misleidende naam op te geven. Maar wat nou als je naam misleidend en vals lijkt terwijl dit toch echt je eigen naam is? Het overkwam de Australische jongen Phuc Dat Bich.

Het Facebookaccount van de 23-jarige jongen wordt keer op keer geblokkeerd, omdat Facebook in de veronderstelling blijft dat zijn naam niet echt is. Daarom heeft hij op zijn eigen pagina een foto van zijn paspoort gemaakt.

‘Ik vind het erg irritant dat niemand mijn volledige naam schijnt te geloven zoals dit echt op mijn paspoort staat. Ik ben meerde malen beschuldigd van een valse en misleidende naam wat ik erg beledigend vind. Is het omdat ik misschien Aziatisch ben? Omdat mijn account meerdere malen geblokkeerd werd, werd ik gedwongen om meerdere malen mijn “echte naam” op te geven, dus geef ik mijn echte naam op deze manier.’, aldus Phuc op zijn Facebookpagina.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like