Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Facebook oprichter Mark Zuckerberg ontvriend door zijn buren

screen_shot_2016-01-15_at_22

Iedereen droomt ervan om te zwemmen in het geld. Je kunt kopen wat je wil, doen wat je niet laten kunt en je hebt aanzien van hier tot Tokyo. Maar zijn je buren hier ook blij mee? Je komt iedere dag met je gehele entourage de wijk in gereden, geeft feesten die meer weg hebben van een festival en als je weer eens door de straten paradeert met je bewaking, lijkt het erop alsof er in buurt een reddingsoperatie gaande is. Mark Zuckerberg, het brein achter Facebook, is zo iemand en zijn buurt is niet blij met de miljarden familie.

Zijn buren hebben een brief geschreven aan de gemeente. Ze dienen een klacht in over de levensstijl van Mark en de rest van zijn gezin. De familie Zuckerberg woont in een nette wijk ergens in San Francisco. Ze is erg gesteld op zijn privacy en besloot om de halve buurt rondom zijn eigen woning op te kopen. Toch hebben de buurtbewoners nog erg veel last van hem. Hij zou naast zijn twee SUV’s altijd een klein legertje aan beveiliging bij zich hebben en die parkeren hun auto’s altijd prominent op de stoep. Ook zou hij tijdens verschillende grote verbouwingen de straat blokkeren en dan wordt er ook nog veel lawaai gemaakt.

De woordvoerder van Mark heeft inmiddels gereageerd op de klachten. “De beveiligingsauto’s zouden zijn geparkeerd zoals de lokale verkeerswet dat zou toestaan en het team dat het kasteeltje van Mark verbouwd zou rekening houden met de overlast. “Je hebt dan natuurlijk ook wel een zwaar leven als miljardair en naastenliefde is immers niet te koop. En ja, als de buren dan nog niet stoppen met klagen, dan verwijderd hij ze toch gewoon van Facebook. Zo zie je maar weer: beter een goeie buur dan honderdduizenden Facebookvrienden!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like