Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Fabiola Volkers maakt werk van Niels na break-up met Rosanna: “Welcome back, baby!”

fabiola niels

Dinsdag schokte het nieuws de wereld dat ‘Temptation’-Niels en Rosanna uit elkaar waren. Zelfs nog voor iedereen het bericht heeft kunnen verwerken, is Temptation Island-collega en aartsvijand van Rosanna, Fabiola Volkers, er als de kippen bij om Niels voor haar terug te veroveren.

fabiola niels

Ruzie

Gisteren verschenen er beelden waarop te zien was hoe Niels en Rosanna stevig ruzie hebben en ’s avonds de hele straat wakker schreeuwen. Rosanna kwam later met de verklaring dat Niels haar geslagen zou hebben. Een getuige die zijn verhaal deed bij roddelkoning FawrynotSawry heeft echter een hele andere verklaring. “Zij had Niels geslagen en sloeg dat hele huis stuk en trapte alles om ver.” aldus de getuige. “Niels bleef rustig, totdat er geslagen werd. Toen duwde hij haar de deur uit en trapte ze op de voordeur.” Niels reageerde hierop met een veelzeggende post op Instagram: 

Fabiola Volkers

Iemand die in ieder geval niet rouwig is om het nieuws van de break-up, is Fabiola Volkers, die tijdens Temptation Island al flink aanpapte met Niels. Tijdens een Q&A via haar Instagram Stories krijgt ze de vraag: “Niels is weer single, ga je er werk van maken”, waarop ze zich niet inhoudt. Eerst beantwoordt ze de vraag met een foto waarop Niels haar in zijn armen houdt, met daarbij de tekst van het nummer Afscheid van Glennis Grace:  “Altijd bij elkaar, m’n armen om je heen. M’n allergrootste liefde, dat wist ik echt meteen..”.

Welcome back, baby!

Daar blijft het echter niet bij. Korte tijd later plaatste ze zelfs een pikante video waarbij ze schrijft: “Ik zeg: Welcome back, baby!”

Check de berichten waarmee Fabiola Volkers werk maakt van Niels hier:

Bron en beeld: AXED.nl, Instagram

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like