Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Moeder maakt haarfijn duidelijk waarom je je hond nooit op zijn mond moet kussen

Beeld: TikTok Taylor

Heb jij ook die onweerstaanbare drang om je kwispelende viervoeter te overladen met kusjes? Wel, hou je hond maar op een snuffelafstandje, want wat deze nieuwbakken mama ontdekte, zal je tweemaal doen nadenken. Picture this: een schattige baby, een hond met een tong als een toiletborstel, en een poep-incident waar Sherlock Holmes nog van zou gruwelen. Voordat je je hond laat zoenen, onthoud: waar die tong geweest is, kun je je nog niet in je wildste dromen voorstellen!

Waarom Je je Hond Niet Moet Kussen!

Kusjes van je hond, het lijkt zo onschuldig en liefdevol. Maar wist je dat de tong van je hond een waar avontuur in bacteriënland heeft beleefd voor hij jouw gezicht bereikt? De volgers van Monique Westenberg, hadden dus groot gelijk! Maar goed. Deze mama deed een wel heel vieze ontdekking die een nieuw licht werpt op het geven van kusjes aan je harige vriend. Denk eens na: een hond snuffelt waar je het niet wilt weten en ziet elke hoek van de tuin als een Michelin-sterrenrestaurant. Het is een kleine stap van ‘schattig’ naar ‘schokkend’ als je de feiten onder ogen ziet.

En dit is Waarom Je je Hond Niet Moet Kussen! 
Beeld: Pexels RDNE

De Grote Onthulling

Wat doet een hond die een mysterieuze verdwijning van baby’s poep inspecteert? Je raadt het al: opeten! Daarom, lieve mensen, is het waarom je je hond niet moet kussen. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou indirect baby’s poep zoenen? De moraal van dit glibberige verhaal is simpel: houd de liefdesbetuigingen bij een aai over de bol. Zo voorkom je dat je hond’s ‘schoonmaakgewoontes’ de jouwe worden.

Kusjes Vrij of Vrij van Kusjes?

Dus, de volgende keer dat je hond je met die puppy-ogen aankijkt en zijn tong al uitrolt als een rode loper, denk dan aan deze mama. Onthoud goed, het is niet alleen waarom je je hond niet moet kussen, het is ook een kwestie van je eigen ‘smakelijk’ welzijn. En die meme? Zet je schrap voor een internetsensatie die de ‘poep-etende-puppy-kus’ heet. Hou je kusjes maar voor de menselijke leden van je gezin, en laat je hond z’n liefde tonen met een kwispelende staart of een tevreden grom. Gezondheid!

@shesuqcme

And this is why you dont kiss your dogs on the mouth

♬ original sound – Taylor

Check ook:

You May Also Like